Neverblackout
Image default
Internet

Hur man visar en WLP-fil

Steg 1: Ladda ner och installera den nödvändiga WLP-programvaran. Det är att föredra att installera programvaran som ursprungligen används för att läsa WLP-filer – Wordlabels.com Label Designer. 

Steg 2: Kontrollera versionen av applikationen och uppdatera den vid behov.

Steg 3: Ställ in Label Designer som standardapplikation för visning av WLP-filer. 

Steg 4: Kontrollera filen för fel.  

https://cumsedeschide.com/extension/wlp

Möjliga problem när du använder en WLP-fil

De vanligaste problemen som en användare troligen kommer att möta när de använder en WLP-fil är att öppna en felaktig eller skadad WLP-fil eller att filen infekteras med skadlig kod. En viruskontroll av filen kan göras med Googles virustotal.com. Ett annat problem är att det kan finnas felaktiga länkar till WLP-filen i registerposter och av misstag ta bort WLP-beskrivningen från Windows-registret. 

Andra problem kretsar kring enheten som används för att öppna WLP-filen. Användaren skulle inte ha avinstallerat en programvara som stöder WLP-filer på ett tillfredsställande sätt, vilket orsakar att det nya programmet inte fungerar. Användaren kan använda föråldrade drivrutiner för utrustning som krävs för att köra WLP-filer, eller så kanske inte själva datorn har de nödvändiga hårdvaruresurserna för att öppna en WLP-fil.

https://oppna.info/extension/webp