Innerlijke reis met Ayahuasca

Ga op een innerlijke reis met Ayahuasca. In Nederland slikken meer dan 1 miljoen mensen antidepressiva. Ook wordt geschat dat c.a. 800.000 Nederlanders kampen met depressies. Daarbij moet je denken aan milde tot zeer ernstige depressies. Dat zijn toch schrikbarend hoge aantallen wanneer je er over nadenkt. Er lijkt zich een stille ramp te voltrekken. Waar komt dit toch door, en is dat altijd zo geweest? Ook steeds meer jongeren worden geveld door angststoornissen en depressies. Veel mensen ervaren een enorme druk vanuit de samenleving en de directe omgeving. Succesvol en gelukkig zijn, is nu eenmaal de norm en voor iedereen binnen handbereik. Daarbij moet je er ook nog eens aantrekkelijk uitzien. Social media speelt hierbij een grote rol. Je wordt de hele dag overladen met beelden van mensen die aantrekkelijk zijn, en het altijd naar hun zin hebben. Het is natuurlijk een vertekend beeld van de werkelijkheid. Het is ook helemaal niet mogelijk om altijd gelukkig te zijn. Het is best prima om af en toe een slechte dag te hebben of om niet lekker in je vel te zitten. Dat hoort er nu eenmaal bij. Het leven gaat nu eenmaal niet altijd over rozen. Echter is depressief zijn van een totaal andere orde. Van de 800.000 mensen in Nederland die lijden aan depressies, schijnt de helft een lichte of milde vorm te hebben. De andere helft schijnt te lijden aan een ernstige vorm van depressie. De werking van antidepressiva wordt steeds meer ter discussie gesteld. Het wordt tijd om op zoek te gaan alternatieven. Een behandeling met Ayahuasca kan een uitkomst zijn. Velen hebben baat gehad bij een behandeling en ceremonie met Ayahuasca. Wat is Ayahuasca eigenlijk, en wat doet het met de psyche?

Innerlijke reis met Ayahuasca ceremonies

Ayahuasca is een drank uit Zuid-Amerika, die al eeuwen wordt gebruikt door inheemse stammen uit het Amazone regenwoud. Het is een mengsel van 2 verschillende planten die werkzame bestanddelen bevatten. De Ayahuasca wordt genuttigd ten tijde van ceremoniële aangelegenheden. Het brengt je in een andere staat van bewustzijn, brengt je dichter bij je ware ik, en heeft een reinigende werking op lichaam en geest. Binnen de inheemse stammen wordt de drank als heilig beschouwd, en is het, het belangrijkste geneesmiddel. Ondertussen hebben ook velen in Nederland het middel ontdekt. Velen hebben er enorm veel baat bij gehad en mooie resultaten geboekt. We hebben het hier over mensen met bijvoorbeeld depressies en angststoornissen.

Synthetisch gelukkig

Ayahuasca kan wellicht een goed alternatief zijn, voor wie de hoop in het synthetische geluk heeft opgegeven. Er worden steeds meer vraagtekens gezet bij het gebruik van antidepressiva. Zowel de werking als de bijwerkingen brengen weinig goeds. Innerlijke-reis biedt met Ayahuasca ceremonies een bijzonder alternatief op natuurlijke wijze. Bezoek daarom de website en neem contact als je meer wilt weten.