Neverblackout
Image default
Business

Innoveren in klantcontact doe je zo

 

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je klanten zo goed mogelijk, maar vooral zo snel mogelijk te woord te staan. Reageer je niet snel? Dan zijn klanten vaak niet tevreden en kunnen ze snel naar je concurrent gaan. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om inhoudelijk te reageren op je klanten en ze daadwerkelijk op weg te helpen. Hier gaat veel tijd in zitten waardoor je minder tijd kunt besteden aan andere werkzaamheden. Hierin kun je natuurlijk ook innoveren, om klantcontact uit handen te gaan geven. Door robotisering wordt alles geautomatiseerd en hoef jij je daar niet meer mee bezig te houden. Maar hoe werkt dit precies en heeft dit een positief effect op jouw bedrijf? Je leest het hier.

Robotiseren van je klantcontact Zodra jij je klantcontact hebt gerobotiseerd heb jij je handen vrij voor overige taken. De klantenservice wordt in eerste instantie namelijk volledig overgenomen door een software. Deze software staat jouw klanten te woord bij hun vragen en geeft zo nauwkeurig mogelijk antwoord. Is er echt een probleem waar inhoudelijk naar gekeken moet worden? Dan wordt er een medewerker bij gehaald die het verder op zicht neemt. Hierdoor kom jij pas aan beurt als het eerste gesprek al op gang is gezet en je halverwege inspringt.

Diverse automatische processen Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de robotisering van diverse processen en kunstmatige intelligentie in klantcontact. Hierbij krijg je te maken met één platform voor de gehele automatisering. Jij hebt je handen vrij voor andere werkzaamheden. Door de inzet van kunstmatige intelligentie wordt de intentie van een email 24 x 7 achterhaald. Automatisch worden e-mails beantwoord en er worden geen fouten gemaakt. De software is namelijk 100% nauwkeuring. Is de vraag toch te lastig om te beantwoorden? De juiste medewerker wordt direct ingeschakeld.

De voordelen van de software Benieuwd naar deze software om je klantcontact beter te maken? Innoveren is natuurlijk altijd erg belangrijk en daarom raden wij je aan om gebruik te maken van de software van Pegamento. Hierdoor ben jij geen tijd meer kwijt aan saaie klusjes, want dit wordt volledig opgepakt door robots. De snelheid hiervan is 10 tot 15 keer sneller. Daarnaast zijn robots erg flexibil en vangen ze piekperiodes gemakkelijk op. Hierdoor wordt de werkdruk geregeld. Je houdt meer echt tijd over om echt persoonlijk contact te hebben met de klant.

https://www.pegamento.nl/