Neverblackout
Image default
Business

Iphonehoesjes.nl: voor een Iphone hoesje die stijlvol en beschermend is

Iphonehoesjes.nl is dé webwinkel voor degene die op zoek is naar een stijlvol Iphone hoesje van goede kwaliteit en ook de perfecte pasvorm heeft voor zijn model Iphone.

Voor iedere klant het perfecte Iphone hoesje

Pas geleden een Iphone 7 aangeschaft? Of een wat ouder model, zoals de Iphone 3g in bezit? Iphonehoesjes.nl heeft voor de Iphone 3g tot de Iphone 7 Iphone hoesjes beschikbaar. Ook voor de Apple watch heeft Iphonehoesjes.nl verschillende hoesjes en accessoires.  Ook is er keuze uit verschillende accessoires zoals opladers, audio en accessoires voor in de auto en tijdens het sporten.

Vele soorten Iphone hoesjes om uit te kiezen

Naast de grote keuze in hoesjes voor het model Iphone kan er ook gekozen worden voor het model hoesje waar de klant voorkeur aan geeft.  Wil de klant een volledige bescherming van zijn telefoon? Dan kan er gekozen worden voor een wallet. Wil de klant voornamelijk de zij- en achterkant beschermen tegen vuil en krassen? Dan kan er gekozen worden voor een hardcase, of als de klant graag meer grip wilt, voor een softcase. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor bumpers en voor bescherming van het scherm voor screenprotectors.

Grote keuze aan materiaal voor Iphone hoesjes

Ook bij het materiaal waar het hoesje van gemaakt is, heeft de klant ruime keuze. Zo kan de klant kiezen voor een klassiek echt leren hoesje, maar kan hij ook kiezen voor split leer of PU leer. Ook kan er gekozen worden voor TPU, wat vaak voorkomt in softcases of voor polycarbonaat of aluminium, wat vaak wordt gebruikt in hardcases en bumpers.

Service bij Iphonehoesjes.nl

Iphonehoesjes.nl bied een service aan met veel mogelijkheden en snelle bezorgtijden.  Zo kan er betaalt worden met Ideal, Paypal en Creditcard, maar wordt er ook voor klanten uit België een veilige manier van betalen aangeboden en kan er zelfs voor gekozen worden om achteraf te betalen. Het Iphone hoesje wordt gratis verzonden en indien het voor 18:30 is besteld, is het de volgende dag in huis. Ook is iphonehoesjes.nl telefonisch en per mail bereikbaar. Wat wilt u nog meer? Ga snel naar Iphonehoesjes.nl en geniet van de keuze, kwaliteit en goede service.