Neverblackout
Image default
Business

Kantoorruimte in de buurt van Arnhem

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in de buurt van Arnhem? Kantoorruimten zijn tegenwoordig moeilijk te vinden omdat er veel verwachtingen aan gesteld worden. Er is in de buurt van Arnhem veel aanbod maar er mist één ding: kwaliteit. Daar komt Franklin Arnhem kijken. Franklin Business Center is een plek waar kantoorruimte wordt aangeboden tegen een lage prijs en hoge kwaliteit. We gaan hieronder even kijken waarom Franklin kwalitatief zo sterk is.

De kantoorruimte

De kantoorruimten van Franklin zijn qua kwaliteit sterk. Het mooie van Franklin is dat de prijs/kwaliteitsverhouding erg goed is. De kantoorruimten zijn compleet gestoffeerd met beschikbaar kantoormeubilair. Ook hangen er in elke ruimte wat schilderijen en staan er planten om het wat gezelliger te maken. Alle ramen zijn voorzien van goede elektrische zonnewering en het luchtzuiveringssysteem werkt perfect. De toegang tot het pand gaat via een intercom.

Overlegruimten

Het is bij Franklin ook mogelijk om overlegruimten te gebruiken. Deze ruimten zijn voorzien van een mooie, grote tafel en een tv scherm dat via chromecast gebruikt kan worden. Optimaal voor vergaderingen met grote(re) groepen of klantgesprekken.

Overige voorzieningen

Er zijn in het gebouw twee keukens aanwezig waar genoeg bekers, glazen en bestek aanwezig zijn. Ieder bedrijf heeft zijn eigen compartiment waar hij zijn of haar spullen kan herbergen. Ook wordt er gebruik gemaakt van een gezamenlijke ijskast. De keuken en de kantoorruimtes worden driemaal weeks schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf wat ervoor zorgt dat het er altijd spik en span uit ziet. Wilt u meer informatie? Bekijk dan de website van de Franklin Business Center!