Kies voor een specialist met ruim assortiment PET verpakkingen, zoals de PET pot en kruidenpot

Wanneer u fabrikant van een bepaald product bent, weet u hoe belangrijk de verpakking van een product is. Het is tenslotte het visitekaartje van uw product. Voor een ruim assortiment aan PET verpakkingen, zoals de PET pot en de kruidenpot, bent u bij een specialist als PET Power aan het juiste adres. Deze specialist biedt de keuze uit een groot aantal standaard PET verpakkingen, maar het is ook mogelijk uw verpakking geheel op maat te laten maken. U kunt dus precies die verpakking kiezen die u het beste vindt passen bij uw product. De specialist biedt overigens niet alleen de PET pot en kruidenpot, maar ook de PET fles en diverse kunststof verpakkingen.

Kruidenpot gefabriceerd volgens BRC-certificering

Alle PET verpakkingen van PET Power zijn gefabriceerd aan de hand van de BRC-certificering. Deze certificering betekent dat alle verpakkingen die worden geproduceerd voldoen aan de strenge eisen van de certificering omtrent hygiëne en veiligheid. Hiermee wordt de voedselveiligheid te allen tijde gewaarborgd. Dat is natuurlijk van groot belang, zeker gezien het feit dat de PET pot en kruidenpot regelmatig voor de voedingsmarkt worden gebruikt. Zo bent u er als bedrijf altijd zeker van dat u uw product of producten in een veilige verpakking kunt aanbieden, en zijn consumenten altijd zeker van een veilige koop. Dat wilt u toch ook.

Verpakkingen, zoals de PET pot of kruidenpot, geheel op maat gemaakt

PET verpakkingen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo ook de kruidenpot of PET Pot. Een specialist als PET Power biedt zelfs keuze uit meer dan zevenhonderd PET verpakkingen voor diverse branches. Deze diversiteit aan modellen biedt u bijna altijd de PET verpakking die u zoekt. Vindt u echter niet de verpakking die u graag wilt gaan gebruiken? Geen probleem, want de specialist kan alle modellen naar uw wensen en eisen aanpassen. Zo kan er bijvoorbeeld een UV-barrière worden toegevoegd aan de kruidenpot, en kan de PET pot geheel naar wens worden gevormd. PET verpakkingen geheel op maat gemaakt: dat is waar de specialist voor staat.