Neverblackout
Image default
Business

Koalabedding Hoofdkussens

 

Een geschikt hoofdkussen van Koalabedding zorgt voor een verschil in dag en nacht van de nachtrust van zoon of dochter. Door de luxe materialen waarvan onze kussens zijn gemaakt kan men voor de ideale omstandigheid zorgen waaronder een kind kan slapen. De hoofdkussens die we verkopen zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud. En vanwege de zorgvuldig geselecteerde vulling kan jouw kind ‘s nachts prettig slapen.

In ons assortiment bevinden zich hoofdkussens verschillende maten. Daarbij zijn kussenslopen te kiezen van diverse kleuren. De rijke keur aan merknamen betekent dat men altijd kan vinden wat men zoekt. Dergelijke kussens en bijbehorende hoofdkussens vindt men alleen bij Koalabedding.

Comfort en materiaal

Koalabedding biedt voor kinderen van diverse leeftijden hoofdkussens. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen al gebruikmaken van onze comfortabele kussens die in de slaapbehoeften kunnen voorzien. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hoofdkussen voor een peuter dan is veiligheid erg belangrijk. Doordat al onze producten aan strenge veiligheidseisen voldoen loopt je kind geen verstikkingsgevaar. Het vulgewicht is laag en past perfect bij jongere kinderen doordat de luchtigheid ervan zorgt dat je kind er altijd zonder moeite doorheen kan ademen. Het gematigde volume van de vulling zorgt ervoor dat jonge kinderen geen last krijgen van hun nek. De materialen zijn overigens zeer zacht en zorgen voor een optimaal slaapcomfort. Al onze hoofdkussens hebben een vulling van synthetisch materiaal en de tijk is van luxe perkal katoen.

Kindvriendelijke kussens

Naast het feit dat de hoofdkussens van Koalabedding uitermate vriendelijk zijn wat betreft slaampcomfort en veiligheid hebben ze nog een voordeel. Onze kussens zijn bacteriewerend en zijn elk anti-allergeen. Verder zijn ze prima te wassen. Op die manier kan je huisstofmijt en bacteriën tot een minimum brengen. Men kan ze voor het gebruik dagelijks even opschudden opdat ze luchtig genoeg zijn. Als je de duurzaamheid wilt verhogen kan men ook nog een katoenen ondersloop gebruiken. Voor kindvriendelijke hoofdkussens kan men dus terecht bij Koalabedding.

 

https://www.koalabedding.nl/

Related Posts

Innerlijke reis met Ayahuasca

Laat je oud ijzer ophalen door Chris Struijk

Nooboo’s bamboo clothing