Neverblackout
Image default
Business

Laat je oud ijzer ophalen door Chris Struijk

Je laat natuurlijk je oud ijzer ophalen (klik hier voor de website) vanaf 300 kilogram omdat dat veel milieuvriendelijker is dan het in de vuilnisbak te gooien. Een bewuste keuze tussen recyclen en verspillen. De grondstoffen uit de natuur waaruit veel producten zijn gemaakt, raken immers langzaam maar zeker op. Recyclen loont altijd. Ook al heb jij het product afgedankt waardoor je wellicht het idee hebt dat het waardeloos is geworden, niets is minder waar! Chris Struijk beloont je in harde euro’s voor het scheiden van jouw afval. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de op de die dag geldende oud ijzer prijs. Naast de beloning voor al je inzet, levert het je ook nog eens een goed gevoel op omdat je een toegevoegde waarde hebt geleverd aan het milieu.

Waarom oud ijzer ophalen door Chris Struijk?

Chris Struijk heeft een VIHB-certificaat voor wat betreft oud ijzer ophalen. Dat betekent dat je de garantie heeft dat hij en zijn medewerkers vakbekwaam en betrouwbaar zijn voor wat betreft omgang met gevaarlijke afvalstoffen.

Het werkgebied is met Midden-Nederland, te weten: Amersfoort, Arnhem, Ede, Nijmegen, Utrecht, Veenendaal, Zeist en de omliggende regio, zeer uitgebreid.

Chris Struijk biedt je een gratis container bij je bedrijf aan voor nog meer gemak wanneer je regelmatig oud ijzer afval hebt. Als particulier kun je je oude ijzer brengen en krijg je vanzelfsprekend direct de dagvergoeding voor het inleveren van het oud ijzer uitbetaald.

Met ruim 65 jaar ervaring met het ophalen, afvoeren, verwerken en recyclen van oud ijzer en metalen ben je bij Chris Struijk vanzelfsprekend aan het juiste adres. Maar dit niet alleen, daarnaast is het natuurlijk van belang dat oud ijzer en allerlei andere metalen op een veilige en milieubewuste manier worden verwijderd.

Niet alleen kun je bij Chris Struijk terecht voor het ophalen of brengen van oud ijzer. Op de site oudijzer-metaal.nl treft u nog meer extra diensten aan waarvoor je hen kunt inschakelen.

Oud ijzer ophalen niet altijd mogelijk

Of ze het oud ijzer ophalen bij jou als particulier is niet op voorhand te zeggen. Ze proberen zo milieubewust als maar mogelijk is, tewerk te gaan. Dan kan het zijn dat ze niet direct bij je langs kunnen komen omdat de rit met grote vrachtauto om bijvoorbeeld wat ijzerdraad, een oud hekwerk en een kapotte fiets bij je op te halen soms meer schade aan het milieu toebrengt dan gewenst is. Zijn ze echter in de buurt, dan nemen ze het uiteraard graag mee. Prima oplossing toch?