Laminaat gratis gelegd zonder verassingen

Laminaat gratis gelegd

Een laminaatvloer laten leggen zonder verrasingen? Het kan bij Tapijt en Laminaat Direct uit Wolvega. Wij leggen door heel Nederland!

Onze laminaat prijzen op onze site zijn all in prijzen, dat betekent dat de prijzen completen prijzen zijn. Gratis leggen, gratis ondervloer, gratis plakplinten en een gratis schoonloopmat al vanaf €19.95. Nergens goedkoper!

U betaald wat er gelged wordt! Heeft u een offerte van bijvoorbeeld 60 viekante meter en er wordt 57 vierkante meter gelegd? Geen probleem dan betaald u voor de gelegde aantal vierkante meters.

Tapijt en Laminaat Direct is topdealer van diverse bekende merken zoals Krono laminaatEgger laminaatMeister laminaatBalterio laminaat Parador laminaat en QuickStep.

Woningstoffeerder Tapijt en Laminaat Direct heeft al zo’n 20 jaar ervaring in deze branche en heeft in deze jaren een goede naam opgebouwd in Wolvega en wijde omgeving. Voor het complete plaatje kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor vloeren van laminaat, PVC en kunststof, maar ook voor het zachte tapijt. Tevens zijn wij gespecialiseerd in woontextiel zoals, gordijnen, plissés, duo- rolgordijnen, houten jaloezieën, vitrage en lamellen, maar ook voor uw zonwering bent u bij ons aan het juiste adres zoals voor screens, markiezen, knikarmschermen en rolluiken.

 

https://www.tapijtenlaminaatdirect.nl/