Neverblackout
Image default
Business

Lievers Holland: uw partner in betonverwerking

Lievers Holland: uw partner in betonverwerking

Lievers Holland biedt expertise, machines en services waarmee vakmensen hoogwaardige betonkwaliteit afleveren. Al meer dan 60 jaar zijn zij dé internationale specialist op het gebied van betonverwerking. Hier bent u aan het goede adres voor hoogwaardige machines en toebehoren voor het bewerken, verwerken en afwerken van vers gestort beton. De medewerkers weten precies wat er op de bouwplaats en in de industrie komt kijken bij de verwerking van beton. Benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen? Breng een bezoek aan de website van Lievers Holland en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Producten van Lievers Holland

Al vele jaren levert Liever Holland machines en oplossingen aan de Nederlandse bouw en industrie. Bij ieder project draait het om betrouwbaarheid. Betonwerkers dienen te kunnen rekenen op machines die uitstekend werken zodat de klus snel geklaard wordt. Bij Liever Holland bent u hiervan verzekerd. Voor het produceren van hoogwaardig beton zijn trilnaalden van groot belang. Dit gereedschap zorgt ervoor dat de betonsamenstelling de gewenste kwaliteit en sterkte bereikt. De trilnaalden zijn erg betrouwbaar en veilig en daarnaast geldt dat er veelzijdige toepassingsmogelijkheden zijn. Voor de afwerking van een betonvloer is een troffelmachine onmisbaar. Dankzij deze machine realiseert u een perfect egale vloer. Hoogfrequent omvormer nodig? Ook die en nog veel meer andere producten vindt u bij Lievers.

Kwaliteit

Kwaliteit en Lievers Holland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De kwaliteitsproducten onderscheiden zich door hoge bedrijfszekerheid, veiligheid, bedieningsgemak en uitmuntende prestaties. Al even typerend zijn de lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid. Alle machines voldoen aan de strikte CEE-regelgeving.

Meer weten?

De drijvende kracht binnen deze organisatie is innovatie en het toepassen van moderne technologie. De wereld van betonverwerking heeft voortdurend te maken met veranderingen. Lievers Holland biedt oplossingen waarmee iedere uitdaging snel en efficiënt kan worden aangegaan. Wilt u meer weten over de producten die u hier kunt kopen of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op.

http://www.lieversholland.com/nl/