meubels reinigen door luchtgommen

zandstralen van meubels

In het verleden liet ik mijn houten meubels altijd zandstralen om ze te reinigen. Maar een tijd geleden hoorde ik via kennissen over een nieuwe techniek die ze luchtgommen noemen via de website https://www.riforma.be.

Van beroep ben ik leerkracht houtbewerking in het vijfde middelbaar van een secundaire school in Limburg. Maar naast mijn uren als leerkracht, verdien ik nog een centje bij door extra klusjes te doen bij mensen aan huis. Kasten plaatsen, trappen opmaken, noem het maar op. Soms komen de mensen ook naar mij met de vraag om hun oude meubelstukken op te maken. Ik doe dit met veel plezier, maar het reinigen of afschuren van die meubelstukken, daar heb ik de tijd niet meer voor. Vroeger deed ik dit nog allemaal zelf, maar dat lukt nu niet meer. 

En daarbij ik weet dat ik daarvoor bij het bedrijf Riforma uit Retie terecht kan. Zij hebben mij laten zien wat Luchtgommen eigenlijk inhoudt. Luchtgommen is een techniek waarbij hout of andere materialen gereinigd worden door middel van luchtdruk in combinatie met keramische korrels. Het is een efficiënte en milieuvriendelijke techniek.  
Ik werk graag samen met Riforma uit Retie. Het contact is gemoedelijk, de service is heel goed en de prijzen zijn betaalbaar. Op deze manier houd ik er zelf ook nog iets aan over. 

https://www.riforma.be/meubels-zandstralen