Neverblackout
Image default
Business

Office 365 cursus op locatie

Wilt u uw team centraal kennis laten maken met Office 365 in de vorm van een Office 365 cursus? Daarvoor kunt u terecht bij Office Training Centrum. Zij geven klassikale lessen in plaats van online cursussen. Zo kan iedereen direct vragen stellen en er kan individuele hulp geboden worden tijdens deze cursus op locatie.

Interesse? Lees hier meer over de Office 365 cursus op locatie door Office Training Centrum.

Voordelen cursus van Office Training Centrum

  • Klassikale én individuele trainingen
  • Bij individuele trainingen is starten wanneer u wilt mogelijk
  • Klassikale trainingen vinden altijd plaats op een locatie bij u in de buurt
  • U krijgt een vaste contactpersoon
  • Ze zijn Goedkoop. Er zijn geen extra (verborgen) kosten. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt

Lunchkosten, arrangementskosten (voor locatie) en reserveringskosten zitten al bij de prijs in en komen er dus niet als verrassing nog bij op. Alles is zo uit handen gegeven en u hoeft enkel fris en fruitig op de cursuslocatie te verschijnen. De rest regelt de trainer van Office Training Centrum.

Opleidingscentrum voor introductie programma’s

Office Training Centrum is een opleidingscentrum die het zakenleven helpt om gemakkelijker programma’s en pakketten zoals Office 365 te begrijpen en te integreren in werkwijzen. Naast de Microsoft Teams cursus (Office 365 cursus) bieden ze ook de volgende cursussen aan:

Vraag een Microsoft Teams cursus aan

De Microsoft Teams cursus, ook wel Office 365 cursus bij Office Training Centrum biedt de benodigde kennis en ondersteuning om uw team soepel over te laten gaan op of verdiepend kennis te laten maken met dit systeem. Vraag op de website direct uw cursus op locatie aan door contact op te nemen met Office Training Centrum.

Related Posts

Computer onderhoud

Horoscopes and Online Tarot

Een schijnwerper gebruiken op industriële locaties