Neverblackout
Image default
Business

Op zoek naar een uniek afscheidscadeau voor een collega?

Een uniek afscheidscadeau voor een collega die na jaren het bedrijf gaat verlaten en aan wie je een leuke herinnering wil meegeven is vaak lastig te vinden. Je wilt tenslotte met alle collega’s samen iets geven, het liefst iets persoonlijks en blijvends. Wat geef je dan? Kijk eens op de website van Jilster. Hier vind je persoonlijke cadeaus zoals bijvoorbeeld een tijdschrift of een boek. Hierin kun je samen met collega’s leuke verhalen, grapjes en anekdotes verzamelen. Samen met die leuke foto’s van al die bedrijfsfeestjes maak je zo een uniek en persoonlijk cadeau wat jouw collega zeker zal weten te waarderen.

Hoe maak je dit unieke afscheidscadeau voor jouw collega?

Het maken van dit afscheidscadeau voor jouw collega gaat heel gemakkelijk. Je maakt bij Jilster een gratis account aan en je kunt meteen starten met het maken van het tijdschrift of boek. Eenmaal ingelogd kom je op de overzichtspagina. Hier selecteer je een pagina die je helemaal naar eigen wensen kunt inrichten. Je kunt gebruik maken van een van de vele sjablonen maar je kunt ook zelf een ontwerp en opmaak maken. Nodig vervolgens al je collega’s uit om ook een pagina te maken. Zo creëer je samen een prachtig persoonlijk tijdschrift. Naast verhalen zou je de pagina’s ook kunnen vullen met bijvoorbeeld recepten van taarten die collega’s in de afgelopen jaren getrakteerd hebben en jouw collega zeer kon waarderen, gelukwensen voor de toekomst in de vorm van een zelf verzonnen horoscoop, een puzzel met woorden die op jouw collega van toepassing zijn, noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je zult zien dat het tijdschrift zo is gevuld.

Poster als afscheidscadeau voor collega

Ook leuk is het om een poster als afscheidscadeau aan je collega te geven. Naast een boek of tijdschrift behoort dit namelijk ook tot de mogelijkheden bij Jilster. Ook dit is zeer eenvoudig uit te voeren. Je maakt ook hierbij een gratis account aan en start een nieuw tijdschrift. Je gaat dan meteen aan de slag met de cover. Dit wordt uiteindelijk jouw poster. Plaats bijvoorbeeld een mooie foto en laat alle collega’s er een leuke tekst bij zetten. Vervolgens print je hem in A0, A1, A2 of A3 formaat. Zo heeft je collega een leuk aandenken die ze kan ophangen op haar nieuwe werkplek. Een mooie herinnering om altijd te koesteren dus. Kijk voor meer informatie op www.jilster.nl