Neverblackout
Image default
Business

Opslagman

Opslagman heeft ons uitstekend geholpen bij het probleem waar wij mee te maken kregen een maand geleden. De geplande verhuizing moest noodgedwongen worden uitgesteld vanwege een gaslek in de straat van ons nieuwe huis. Het gaslek was ontstaan doordat er een leiding werd geraakt tijdens werkzaamheden die daar constant plaatsvinden. Onze spullen stonden ondertussen ingepakt en wel, ingeladen in twee verhuiswagens. Echter konden de spullen niet worden verhuisd naar de nieuwe woning. Die spullen moesten in de tussentijd ergens naartoe, want de verhuiswagens moesten worden geleegd voor een volgende klus. Wij konden er dan ook maar een dag over beschikken. Het verhuisbedrijf raadde ons aan om de spullen tijdelijk te laten opslaan bij een daarvoor geschikt bedrijf. Het verhuisbedrijf raadde ons aan om eens contact op te nemen met Opslagman. Opslagman schijnt namelijk een goede naam te hebben en erg flexibel te zijn. Na wat te hebben rondgevraagd en het nodige te hebben vergeleken op het internet, besloten we inderdaad om onze volledige inboedel toe te vertrouwen aan Opslagman. Wat mij meteen aansprak was de vriendelijke jongeman aan de telefoon, die een duidelijk verhaal had, dat exact overeenkwam met de informatie op de website. Tevens was de prijs laag en bleek Opslagman enorm flexibel te zijn. Wij konden namelijk niet aangeven voor hoe lang wij gebruik wilden maken van de opslagplaats. Dit was voor Opslagman geen enkel probleem.

Opslagman veilig goedkoop en flexibel

Opslagman staat erom bekend veilig goedkoop en flexibel te zijn. Opslagman beschikt over opslagplaatsen van verschillende formaten. Deze lopen uiteen van 3m3 tot 66m3. De ruimtes zijn uiteraard uitstekend beveiligd. De ruimtes zijn overigens uitstekend geconditioneerd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je spullen. Je kan bij Opslagman terecht tussen 0:600 en 23:00. Online kan je eenvoudig een ruimte boeken en je prijs berekenen. Opzeggen kan dagelijks dus je wordt niet opgescheept met onnodige kosten.

Faciliteiten

De ruimtes bij Opslagman zijn voorzien van uitstekende faciliteiten. Het laden en lossen bij Opslagman gebeurt overdekt. Tevens beschikt men over goederenliften en interne transportmiddelen. De ruimtes bij Opslagman worden uiteraard beveiligd met een camerasysteem. Voor een vestiging bij jou in de buurt ga je naar de website.