Neverblackout
Image default
Business

Passende bedrijfskleding Ede

Heeft u een bedrijf gevestigd in Ede en bent u opzoek naar passende bedrijfskleding? Dan is even rondkijken op complementair workwear geen slechte keuze. Ze zijn namelijk een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van werkkleding en beschermingsmiddelen. Omdat ze dit al jaren lang doen hebben ze veel kennis en zijn ze altijd up to date met de nieuwste modellen en veiligheidseisen van bepaalde kleding. Bedrijfskleding in Ede kopen doet u bij Complementair Work-Wear.

Soorten bedrijfskleding Ede

Wat u bedrijf in Ede ook is, u wil daar natuurlijk graag de juiste bedrijfskleding hebben. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor restaurantpersoneel, transportmedewerkers of zelfs bouwvakkers. Het is mooi als het er ook nog eens goed uitziet maar het belangrijkste blijft natuurlijk nog wel dat het ook functioneel is zodat de werknemer zo effectief en comfortabel mogelijk aan het werk kan. Work-wear bezit over een heel breed assortiment bedrijfskleding, deze zijn onderverdeeld in meerdere categorieën; werkkleding, veiligheidskleding, representatieve kleding, horeca kleding, promotiekleding, sportkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Zoals te zien zijn dat hele uiteenlopende opties, wat alleen maar mooi is.

Het is uiteraard ook mogelijk om bedrijfskleding op maat te laten maken. Sommige banen eisen nou eenmaal een bepaalde soort bedrijfskleding, zoals zakken die op de juiste plaats moeten zitten, ritsen, knopen noem het allemaal maar op. Deze kleding wordt natuurlijk in overleg met u ontworpen en uiteindelijk gemaakt.

Over complementair work-wear

Complementair workwear is een bedrijf dat bedrijfskleding levert door heel Nederland, dus ook Ede. Het is nog een redelijk jong bedrijf, maar hebben toch de nodige kennis. Hun doel is om voor ieder bedrijf de perfecte werkkleding te vinden of produceren. Ze doen hun beroep met plezier en hebben ook nog eens een oogje voor de maatschappij, ze nemen namelijk oudere mensen aan die moeilijk een baan kunnen vinden.

Het bedrijf zit gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Waar ook de showroom is te vinden, dit is een showroom van ongeveer 300 m2. Daar kun je het assortiment eerst eens met eigen ogen bekijken. Het is overigens natuurlijk ook mogelijk om via de website eerst een offerte aan te vragen. Voor andere vragen of opmerking kunt je altijd contact met ze opnemen en helpen ze je graag verder!