Neverblackout
Image default
Business

Persoonlijke bewindvoering in Ede

Op een gegeven moment was ik op zoek naar goede bewindvoering in Ede. De rechter had dit namelijk uitgesproken doordat ik al langere tijd niet meer in staat was om zelfstandig mijn financiën te beheren op een juiste manier. Doordat ik wel graag iemand uit mijn eigen omgeving wilde voor de bewindvoering, besloot ik op zoek te gaan naar bewindvoering in Ede. Eerlijk gezegd dacht ik dat bewindvoering enkel in de grote steden beschikbaar was, maar gelukkig kwam ik erachter dat dit ook in Ede beschikbaar was. Ik kwam in contact met Irene Budget Coaching en Advies, zij heeft mij ontzettend geholpen door mijn financiën te beheren. Nu kan ik wel zeggen dat ik weer op het goede pad zit met mijn financiën, veel hiervan is te danken aan Irene!

 

Bewust gekozen voor bewindvoering in Ede

 

Een ding wist ik zeker: ik wilde bewindvoering in Ede aanvragen. Mijn financiën zijn erg belangrijk en ik vind het daarom ook erg belangrijk om hier op een verantwoorde manier mee om te gaan. Door mijn bewindvoerder in Ede te hebben, kon ik makkelijk naar haar toe in noodgevallen. Zo kwam ik nooit voor vervelende verrassingen te staan en kon ik makkelijk afspreken om een goede band te krijgen. Tijdens de eerste afspraak kwam ik erachter dat dit ook het idee van Irene was. Zij vindt het belangrijk om te investeren in een goede relatie en kwam daarom geregeld langs om te vertellen hoe het ervoor stond met de financiën. Ik merkte dat dit mij erg veel rust gaf en dat ik hierdoor een veel vertrouwd gevoel kreeg bij Irene. Als het nodig was, kwam Irene Budget erg goed op voor mijn belangen. Op sommige momenten merkte ik gewoon dat ik dat zelf niet meer kon en dat iemand als Irene dit duidelijker kon maken bij verschillende instanties. Hierdoor lukte het om een plan te maken wat het beste bij mij paste.

 

Gezonde financiën

 

Bewindvoering door Irene Budget is zeker aan te raden. Irene zorgt dat er erg veel persoonlijk contact is en ze weet erg goed wat haar vak inhoudt. Irene is in staat om van uw financiën ook gezonde financiën te maken!

Related Posts

Voordelig leren rijden in Oegstgeest

Diensten van een slotenmaker in Utrecht

Hoe begon verhuizen in Utrecht eigenlijk?