Neverblackout
Image default
Business

Plan een afspraak bij skischoenopmaat.nl

Bij skischoenopmaat.nl kunt u terecht voor skischoenen op maat. Zo heeft u nooit meer voetklachten tijdens het skiën. Veel mensen hebben namelijk wel vaak klachten tijdens het skiën en dat kunnen wij helpen voorkomen.

Pijnvrije vakantie met skischoenopmaat.nl

Met de skischoenen van skischoenopmaat.nl kunt u pijnvrij op vakantie. Geen branderige voorvoeten, kramp onder de voetboog, dove of tintelende tenen, kramp in uw voorvoet of een beknelde teen meer. Voor veel mensen zijn deze klachten veel voorkomend tijdens hun wintersportvakantie, maar als u een afspraak in onze winkel maakt, werken wij in zes stappen naar een pijnvrije vakantie.

Ons stappenplan

De eerste stap is een intake en voetanalyse. Tijdens deze analyse kijken wij naar uw skistijl, niveau en eventuele klachten. Daarnaast doen we een voetmeting, voetanalyse en standanalyse van uw onderbeen en knieën. In de tweede stap meten we met de 3D voetscan het volume van uw voet en onderbeen op. Met de 2D scanner kijken wij naar de voetbelastingdruk. In stap drie maken we een plan voor uw nieuwe schoenen. In combinatie met uw fysieke conditie en uw wensen maken we een plan voor de perfecte schoen. In stap vier geven wij u advies over de mogelijkheden van op maat gemaakte inlegzooltjes. Wij kunnen namelijk veel skizolen aanpassen aan de voetklachten. Mocht dit niet voldoende zijn, gaan we door naar stap vijf en maken wij uw skischoenen op maat. Deze kunt u vervolgens passen. Wij passen dan alles nog aan voor de perfecte schoen.

Kennis van zaken

Onze gediplomeerde podoloog en gecertificeerde bootfitters hebben kennis van zaken en kunnen in vrijwel alle gevallen zorgen voor de juiste skischoenen op maat. Zo heeft u nooit meer voetklachten tijdens het skiën. Wij geloven dat iedereen zonder pijn en frustratie moet kunnen skiën. Met onze specialistische kennis op het gebied van voetblessures kunnen wij vrijwel elke blessure verhelpen. Misschien heeft u ons ook al eens gezien bij RTL Snow Magazine, waar wij elk winterseizoen voorbij komen. Kijk op onze website voor meer informatie of lees hier de ervaringen van mensen die u zijn voorgegaan. Wij willen maar al te graag uw ski-ervaring en prestaties verbeteren.

Related Posts

Fauteuil met hoge rug

Webshop Technischeprodukten.nl

Wilt u uw woning verhuren of een woning huren?