Polderscooter

Je weet inmiddels dat scooter leases de wereld meerdere keren hebben gered, maar van wie komen al die scooter leases nou? Die komen van Polderscooter! Ons kleine bedrijfje doet in scooter leases, maar verkoopt ook scooters en verhuurt ook scooters. Polderscooter doet dit al inmiddels een paar jaren lang, we hebben heel veel ervaring in het leasen van scooters. We zijn ook een beetje verbaasd dat de naam ‘Polderscooter’ niet al wat meer herkenning krijgt in het oplossen van ‘s werelds grootste problemen, maar dat vinden we natuurlijk niet erg. Wij van Polderscooter vinden het prettiger om op de achtergrond te blijven in het redden van de wereld, keer op keer. Eigenlijk zijn we ook een superhelden organisatie, en die moeten anoniem blijven, niet?

De geschiedenis van Polderscooter

Polderscooter heeft een lange en trotse geschiedenis in het oplossen van de problemen van onze medemensen. Het begon erg klein, Polderscooter gaf scooter leases aan mensen die het eigenlijk helemaal niet fijn vonden om te fietsen in de vakanties. Door Polderscooter konden deze mensen eindelijk van de natuur van Nederland genieten door hun scooter lease, zonder dat ze zich helemaal suf zaten te trappen op de fiets. Dat was het voornaamste probleem waar Polderscooter zich mee bezig hield. Vervolgens pakten we de reisafstand naar bijbaantjes aan. Veel jongeren zaten ermee dat ze vrij ver moesten reizen naar hun bijbaantje, waardoor het of veel tijd kostte waardoor ze moesten fietsen, of het veel geld kostte omdat ze met het openbaar vervoer moesten, of veel tijd én geld kostte omdat ze met het openbaar vervoer moesten reizen! Wij van Polderscooter vonden dat niet kunnen, en hebben deze jongeren geholpen met een scooter lease. Met de scooter lease scheelde dat veel tijd én geld om naar hun bijbaantje te gaan!

Dat, en nog veel meer

Polderscooter heeft zo eerst de problemen in eigen omgeving aangepakt, in de weg van gewoon scoote bedrijf naar superhelden organisatie. We hebben veel mensen erg blij gemaakt, en daar zijn wij van Polderscooter heel trots op. Wil je meer weten over Polderscooter? Zoek ons op op de website!