Neverblackout
Image default
Business

Postbezorger worden

Postbezorger worden?

Ben je graag in de buitenlucht? Dan kan je hier geld mee verdienen! Als je namelijk aan de slag gaat als postbezorger dan fiets en loop je in de buitenlucht terwijl je de post rondbrengt bij jou in de buurt. Lijkt het je leuk om postbezorger te worden? In deze blog leggen we je precies uit wat de voordelen zijn van deze baan en waar je deze vacatures vindt!

Postbezorger worden bij Post Service?

Het bedrijf dat wij aanbevelen als je postbezorger wilt worden is Post Service. Het werken bij Post Service heeft diverse voordelen. Zo krijg je bij dit bedrijf een vaste bezorgwijk, heb je persoonlijk contact met de coördinators, kun je gebruikmaken van de speciale Post Service bezorgersapp en krijg je een vaste kilometervergoeding indien je in een buitenwijk werkt.

Werktijden

Deze baan valt prima te combineren met je studie, andere baan of privéleven.Als je bij Post Service aan de slag gaat dan werk je op dinsdag en vrijdag; op de andere dragen ben je vrij.Het is de bedoeling dat je de post sorteert en bezorgt op dinsdag en vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Door Post Service wordt er altijd geprobeerd om je te koppelen aan een wijk zo dicht mogelijk bij jou in de buurt. Zo kun je zo efficiënt en snel mogelijk te werk gaan. Als je in een binnenwijk gaat bezorgen dan vind je het leuk om al fietsend of lopend de post te bezorgen. Als je in een buitenwijk gaat werken dan heb je een auto of brommer waarmee je de post kunt rondbrengen.

Ook postbezorger worden?

Wil je ook graag postbezorger worden? Neem dan een kijkje op de vacature pagina van Post Service. Hier ontdek je meteen wat de voorwaarden zijn en kun je vandaag nog een sollicitatie sturen naar het bedrijf. Wie weet breng je dan nog binnenkort nog de post rond bij jou in de buurt!

https://postservice.nl/werken-bij/vacatures/postbezorger/