Neverblackout
Image default
Business

Private lease

Rijden in een private lease auto? Dat betekent onbezorgd de weg op. U hoeft zich geen zorgen te maken over alle kosten die komen kijken bij een eigen auto. Met een private lease geniet u van een vaste prijs voor uw auto. Xleasy biedt modellen voor iedereen. Of u nu voordelige private lease auto’s zoekt, of een auto met allure voor een professionele uitstraling op het werk.

Eenvoudig een contract afsluiten
Bij Xleasy is het eenvoudig om een contract af te sluiten. U kiest uw model naar keuze en wij kunnen samen een contract op stellen. Voor u het weet, rijdt u al in uw nieuwe wagen. De contracten voor private lease zijn duidelijke en inzichtelijk. U weet altijd waar u aan toe bent. Uw contract is altijd voor een vast termijn. Wilt u eerder stoppen met het leasen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt dan een opzegvergoeding betalen.

Genieten van zorgeloos rijden
Een lease auto kan vaak een stuk vrijer aanvoelen dan een eigen auto. U bent natuurlijk wel verantwoordelijk voor de auto, maar veel kosten worden door Xleasy voor u geregeld. U betaalt een vaste prijs en hoeft verder geen verzekeringen, belastingen of reparatiekosten meer te betalen.

Wilt u meer weten over private leasen van een auto bij Xleasy? Neem dan een kijkje op de website of neem telefonisch contact op voor persoonlijk advies.