Neverblackout
Image default
Business

Professionele ICT-reiniging voor minder ziekteverzuim

Waar vroeger altijd een desktop stond, staat nu een laptop of tablet. Ook zijn er steeds meer flexplekken ontstaan met alleen een beeldscherm, muis en toetsenbord. Een helaas vaak vergeten onderdeel is het grondig reinigen van deze werkplekken. Professionele ICT-reiniging brengt veel voordelen met zich mee voor kantoormedewerkers. Schone en goed functionerende hardware speelt hierin de hoofdrol.

De voordelen van ICT-reiniging

Een goede ICT-reiniging heeft diverse belangrijke pluspunten. Namelijk:

  • Schone hardware zorgt voor minder virussen en bacteriën op de werkvloer
  • Schone hardware draagt bij aan de reductie van het ziekteverzuim
  • Schone hardware werkt prettiger en verhoogt de productiviteit

Wilt u ook het ziekteverzuim terugdringen, door vrij simpele oplossingen zoals bijvoorbeeld toetsenbord reiniging? De professionele organisatie THP kan dit onderdeel zeer deskundig voor u aanpakken.

ICT-reiniging is duurzamer

Vindt u het belangrijk dat uw hardware lang mee gaat? ICT-reiniging helpt organisaties om duurzamer met hardware om te gaan. Wanneer de apparatuur periodiek en grondig wordt gereinigd, wordt de levensduur automatisch verlengd. De apparatuur hoeft dus ook pas later vervangen te worden. Hoe langer de levensduur van hardware, des te meer CO2 reductie, en des te minder verspilling van grondstoffen.

Schone werkplekken zorgen voor een betere beleving

Onderzoek toont aan dat bijna de helft van de medewerkers hun werkplek onfris en vies vindt. En dat bijna twee derde vindt dat de werkgever voor een schone werkplek moet zorgen. Na de grondige ICT-reiniging van THP heeft Fokker Aerostructures grondig onderzoek uitgevoerd. Hieruit is gekomen dat een schone werkplek het belevingscijfer van een 5,6 naar maar liefst een 8,3 heeft getild!

Kies voor de voordelen van een schone werkplek

Bent u net zoals vele anderen ook enthousiast geworden? Schakel dan THP in voor ICT-reiniging, en geniet van de vele voordelen die een schone werkplek inclusief schone hardware met zich meebrengt.