Redenen om een refurbished iPhone 6S te kopen

Redenen om een refurbished iPhone 6S te kopen

Twijfel je over het kopen van een refurbished iPhone? In dit artikel geven we je een aantal goede redenen om toch voor een refurbished iPhone 6S te kiezen van Forza Refurbished. 

Goedkoper dan een abonnement

Wil je een iPhone 6S hebben maar hier niet teveel geld voor betalen? Wees verstandig en kies voor een refurbished iPhone 6S. Wanneer je besluit om deze te combineren met een sim-only kaart ben je helemaal goedkoop uit. Een ander voordeel is dat je ook niet vast zit aan een tweejarig abonnement.

Geen BKR-registratie

Sinds 1 mei 2017 is de Telecomet in Nederland veranderd. Deze nieuwe wetgeving verplicht telecomproviders om te controleren of een potentiële klant kredietwaardig genoeg is om een telefoonabonnement af te sluiten. Een eventuele BKR-registratie kan zelfs een negatief gevolg hebben voor het maximaal te lenen hypotheekbedrag bij de bank. Zit je niet te wachten op een BKR-registratie? Kies dan voor een refurbished iPhone 6S. Door het toestel los te kopen krijg je geen BKR-registratie.

Unieke kwaliteitsgarantie

Binnen de Benelux biedt Forza Refurbished een unieke kwaliteitsgarantie. Dit kunnen we garanderen dankzij onze technische vakmensen en onze speciale robot. Onze robot controleert een refurbished iPhone 6S op meer dan 50 verschillende punten. Eventuele defecte onderdelen worden door onze technici vervangen voor nieuwe onderdelen.

Kies voor zekerheid

Ben je op zoek naar een kwalitatief uitstekende refurbished iPhone 6S? Ga dan voor de kwaliteit van Forza Refurbished. Bij ons ontvang je standaard 24 maanden garantie op je aankoop. Naast een scherpe prijs ben je dus ook verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. 

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/6s/