Neverblackout
Image default
Offers

Rijschool Zoetermeer daar kan iedereen terecht!

Rijschool Zoetermeer daar kan iedereen terecht!

 

Van kinds af aan heeft de mens behoefte aan zelfstandigheid en de kans om overal naar toe te gaan wanneer en waar je dat wilt.

Daarom bieden wij bij Rijschool Zoetermeer lessen aan voor iedereen, dus bijvoorbeeld ook voor mensen met een fysieke uitdaging.

We hebben een aantal speciaal aangepaste auto’s voor mensen die wat kleiner zijn van stuk of die bijvoorbeeld niet in een gewone auto kunnen omdat ze in een rolstoel zitten.

Bij de intake is het mogelijk om dit gelijk te bespreken en aan te geven, wij bekijken de situatie en zien het als een uitdaging en leermoment bij Rijschool Zoetermeer. We doen daarom zoveel mogelijk om het tot een succes te brengen en onze missie, namelijk iedereen een rijbewijs, te kunnen behalen.

 

Ervaring met Rijles Zoetermeer met een uitdaging

 

 

 

 

Er zijn steeds meer klanten van ons met een fysieke uitdaging. Er zijn er daarvan al veel geslaagd en tevreden weggegaan bij Rijles Zoetermeer. We hebben mensen leren rijden die doof waren en nu toch op een veilige manier in hun auto kunnen. Veel in het verkeer is zonder geluid, dus dat was erg prettig voor ze. De rijlessen zijn vooral gericht op wat iemand wel kan en we gaan vooral uit van de kwaliteiten van de persoon.

We hebben meerder ervaringen met mensen in een rolstoel. Hiervoor hebben we bij Rijles Zoetermeer een speciale auto aangeschaft, zodat de rolstoel ook mee kon en er een goede zit plek is met overzicht over de weg.  

We maken daarnaast gebruik van speciale auto’s voor de wat kleinere mensen, deze hebben een hoge stoel en het stuur komt meer naar voren.

https://drivercompany.nl/rijschool-zoetermeer/