Neverblackout
Image default
Business

Schouten Advocaten is integer en verzorgt een behandeling op maat

Schouten Advocaten is de oplossing als u op zoek bent naar een deskundige advocaat die u bijstaat in een juridische kwestie die u niet alleen af kunt handelen. Onze topadvocaten hebben door hun opleiding en jarenlange ervaring absoluut kennis van zaken opgedaan die ook in uw situatie van pas kan komen. Ook hebben zij vele kennissen in verschillende vakgebieden die ook u van pas kunnen komen. Wij gebruiken onze kennis absoluut in uw voordeel. Wij staan voor uw belang en zetten alles op alles om het recht te laten zegevieren. Wat voor al onze advocaten een absolute must is, is integriteit. Soms liggen kwesties uiterst gevoelig en dan is het wel zo fijn om een betrouwbare advocaat in de hand te hebben die u begrijpt en niet alles zomaar op straat gooit. Schouten Advocaten is gelukkig zo’n advocatenkantoor. Bij ons bent u verzekerd van een top behandeling op maat. 

Schouten Advocaten begrijpt de dynamiek als een echt familiebedrijf

Schouten Advocaten staat bekend als een echt familiebedrijf. Opgericht in 1974 door Mr. J.F.G. Schouten waar vervolgens ook zijn zoon ingestapt is. Doordat wij de dynamiek begrijpen die er ontstaat bij het runnen van een familiebedrijf, komen er veel familiebedrijven op ons af. Wij begrijpen hen volledig en gaan samen met hen op zoek naar de beste oplossing. Gelukkig hoeft dat niet altijd in de rechtszaal, maar kan onze rol als mediator al genoeg helpen om u tot inzichten te brengen, waardoor u er zelf uit kan komen. Dit is wel zo fijn. 

Bij ons een gratis probleemanalyse

Lijkt een betrouwbare en integere advocaat u wel wat? Vraag dan gratis een probleemanalyse aan bij Schouten Advocaten. U bent bij ons in goede handen en bovendien zorgen wij voor een passende oplossing op maat voor uw zaak. Bij ons kunt u terecht voor arbeidsrecht, echtscheidingen, erfrecht, incassorecht en ondernemingsrecht. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom. Wij hebben de deur van ons kantoorpand in Zeist openstaan. Wij zien u graag een keer in ons pand binnenlopen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Related Posts

Het gemak van de Nintendo Gift Card

Wat kost een uitvaart?

Need a barred tee? Buy it in the best piping product web shop!