Score voor uw online marketing consulting

Online marketing consulting dat is wat ik nodig had. Kort zal ik u de reden waarom schetsen. In het middelbaar heb ik handel gestudeerd en het was mijn droom om mijn eigen zaakje op te starten wanneer ik afgestudeerd zou zijn. Mijn interesse heeft altijd gelegen bij schoonheidsproducten dus een webwinkel waar ik deze soort producten zou verkopen was mijn absolute droom. Toen ik afstudeerde begon ik direct vol goede moed met het opstarten van mijn bedrijfje. Maar toen stootte ik op een probleem. Namelijk dat ik niet de enige was die een webwinkel over schoonheidsproducten had en dat hierdoor mijn website pas op de tiende pagina in Google stond als je naar mij zocht. Ik zat even in zak en as want zo zou natuurlijk nooit iemand bij mij uitkomen en spulletjes kopen. Ik moest een manier zien te vinden om in de top drie in Google te komen. Zo ben ik gaan zoeken en zoeken naar iemand die mij hierbij zou kunnen helpen en toen ik online marketing consulting intikte in Google ben ik uitgekomen bij een consultant die mij uiteindelijk hierbij fantastisch heeft geholpen. Hij heeft heel mijn website herschreven want blijkbaar was hij absoluut niet zoekvriendelijk en nu onderhoudt hij de website nog steeds en blijft hij er voor zorgen dat ik hoog sta in Google. Dit heeft mijn zaakje een mega boost gegeven en ik ben momenteel zelfs zo ver dat ik ook een webwinkel heb in Duitsland, Frankrijk en Nederland. Dit had ik zelfs nooit durven dromen! Mijn leven is gewoonweg fantastisch want ik kan doen wat ik het liefste doe en ik verdien er ook nog eens geld mee. Volgende week ga ik weer naar een beurs in Amerika waar de nieuwste schoonheidsproducten worden getoond. Ik ga dan kijken wat mij het meeste aanspreekt. Ik wil niet enkel dat de producten het gewenste resultaat geven, maar ook dat de stoffen die in de producten verwerkt zitten goed zijn. Zodat ze op lange termijn geen negatieve effecten zullen veroorzaken. Natuurlijk kan je dit niet voor alle stoffen met honderd procent zekerheid voorspellen, maar met een beetje grondig onderzoek kan je al heel wat te weten komen. Niet alleen zoek ik mijn producten om te verkopen op dat soort beurzen. Ik ga ook terug in de tijd, op zoek naar de producten die onze voorouders gebruikten voor hun verzorging. Mijn best verkopende schoonheidsproduct is zelfs eentje dat ik zo heb gevonden. De mensen die het kopen spreken er met alleen maar lovende woorden over. Natuurlijk zijn er ook een aantal die vragen hoe ik het gevonden heb, maar dat zijn geheimen die ik niet ga prijsgeven. De meesten begrijpen dat direct en ik kan ze ook geen ongelijk geven dat ze het proberen te vragen want nee heb je en ja kan je krijgen, maar laatst was er een vrouw en die wist niet van ophouden. Ze wilde absoluut weten van waar ik dit product haal. Ik denk dat ze me wel twintig e-mails hierover heeft gestuurd. Uiteindelijk was ik zo ver dat ik zei dat als ze het per se wilde weten ze mijn bedrijf maar moest kopen en dan zou ik haar het geheim vertellen. Dit stelde ik voor met het idee dat ze zou stoppen en hiervoor helemaal geen geld had, maar het onverwachte gebeurde en ze zei ja ik wil het kopen. De som die ze voorstelde was meer dan ik had durven dromen. Na nachten wakker gelegen te hebben over of ik het nu zou doen of niet heb ik besloten om het toch niet te doen. Want ik zou niet alleen mijn bedrijf verkopen, maar ook mijn aller grootste hobby.