Sieraden display als pronkstuk

Laat uw sieraden display zien als het pronkstuk van uw woning of winkel. Met één van deze displays, kunt u de mooiste kettingen, ringen, oorbellen, armbanden en horloges tentoonstellen in uw etalage. Op die manier kunt u uw potentiële klanten een beeld geven van uw aanbod en hen overtuigen van het aanschaffen van de mooiste collecties. Gezien sieraden voor veel mensen een sentimentele betekenis hebben, bijvoorbeeld een trouwdag, een vriendschap armband of als erfenis van een overleden familielid, kan het belangrijk en bijzonder zijn voor mensen om deze pronkstukken te showen op één van de displays van Nova. Bovendien kunnen sieraden vaak niet allemaal tegelijk gedragen worden en beschikken mensen wel over meer dan één sieraad – op deze manier blijft elk sieraad netjes en goed bewaard en heeft u elk sieraad bij elkaar op een en dezelfde plek.

Sentimentele waarde opbergen

Hoe cliché het ook klinkt hebben veel sieraden een sentimentele waarde – daarom zou het zonde zijn om ze niet tentoon te stellen door middel van een display. Een sieraad kan een bepaald verhaal vertellen. Misschien heeft u wel nog die antieke oorbellen die u van uw grootmoeder hebt gekregen maar die u zelden draagt? Zo krijgen ze toch de ere plek die ze verdienen zonder dat u de druk voelt om ze zelf te moeten dragen. Of heeft u een trouwring die u ’s nachts netjes wilt opbergen? Ook daarvoor zijn displays geschikt. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een gepersonaliseerde sieraden doos of een etui (zodat u uw sieraad toch gemakkelijk mee kunt nemen).

Webshop Nova

Nova is een webshop die verschillende displays aanbiedt om uw belangrijke of waardevolle sieraad (in) op te bergen. Alle sieraden displays zijn van hoge kwaliteit en gaan langdurig mee. Bovendien zijn er displays voor vele verschillende stijlen zodat u altijd een product heeft die past bij uw woning of winkel. U kunt de producten zeer gemakkelijk bestellen via de webshop. Elk product heeft zijn eigen categorie zodat u weet waar u kunt zoeken als u bijvoorbeeld specifiek op zoek bent naar een sieradendoos. Nova streeft ernaar om iedere bestelling de volgende dag te kunnen leveren.