Neverblackout
Image default
Business

Sieraden laten maken bij Bellano

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je sieraden kunt laten maken? Dan kan ik je garanderen dat je het ideale bedrijf gevonden hebt, namelijk: Bellano. Bellano is een Nederlands label dat zich bezighoudt met het maken van sieraden met een betere en unieke sieraden. De sieraden van Bellano zijn kenmerkend door een exclusief, onderscheidend en verrassend design.

Sieraden laten maken

Bij Bellano krijgt elke vrouw de kans om er uniek uit te zien doordat elke vrouw bij hen verschillende sieraden kan laten maken. De collectie van het label bestaat uit verschillende handgemaakte oorbellen, armbanden, sets en kettingen.

De sieraden worden ontworpen in Nederland. Hierbij wordt rekening gehouden met hetgeen dat de klant wil en de verschillende maten die de klant heeft aangegeven. Zodra het ontwerp af is wordt het werk overgenomen door het team in Azië. Hier wordt er met veel liefde en passie gewerkt aan de exclusieve sieraden. Doordat de sieraden handgemaakt zijn is elk sieraad dus uniek.

Het team in Azië, die zich bezighoud met het maken van de sieraden, werkt met verschillende dure materialen. De sieraden zijn namelijk vervaardigd van Goud of Rhodium plating en bewerkt met diverse Swarovski kristallen en parels.

Ondanks de duur gebruikte materialen en de zeer hoge kwaliteit zijn de sieraden van Bellano betaalbaar. Dit vinden zij erg belangrijk omdat zij vinden dat elke vrouw de kans moet krijgen om er uniek uit te zien. De sieraden zijn namelijk ook geschikt voor elke vrouw vanwege de eenvoudige en makkelijke uitstraling van de producten. De sieraden van Bellano zijn namelijk stijlvol, origineel en tijdloos.

Meer informatie

Ben jij nu ook geïnteresseerd in Bellano? Bijvoorbeeld om je eigen sieraden te laten maken of om een van hun exclusieve producten aan te schaffen, dan kun je natuurlijk voor meer informatie kijken op hun website. Hierop vind je informatie over hun exclusieve oorbellen, kettingen, armbanden en sets met bijgevoegde voorbeeld afbeeldingen. Ook kun je op hun website meer informatie lezen over hun werkwijze en hun gebruikte materialen.

Wanneer je vragen hebt kun je via de website natuurlijk ook altijd even contact opnemen met een van de medewerkers van Bellano. Zij helpen je graag met vragen over de collectie of over het laten maken van zo’n exclusief sieraad.

Related Posts

Lower costs with the refurbishment of spare parts

Witgoed monteur – gespecialiseerd in witgoed reparatie.

Conference hotel Amsterdam