Neverblackout
Business

Sleek make up producten review

Zoals jullie weten is Sleek make up een van mijn favoriete merken als het aankomt op make up. De prijzen zijn redelijk, de producten van goede kwaliteit en de make up uitzonderlijk mooi. Dit keer besloot ik om wat lipproducten van Sleek make up uit te proberen, aangezien ik die nog niet uitgeprobeerd had. Het eerste product van Sleek make up dat ik heb gekocht is de Sleek MakeUP Matte Me – Fired Up lippestift. Het tweede product werd Sleek Make UP Matte Me – Petal en het laatste product wat ik kocht was Sleek MakeUP Matte Me – Party Pink. Zoals jullie kunnen merken zijn deze drie lippenstiften van Sleek make up van dezelfde make up lijn, ik wou vooral variëren met de kleuren omdat ik nog niet veel ervaring met lippenstift heb en dus wou experimenteren met welke kleur het beste bij me past. Meer informatie? Ga naar de website: www.beauty88.nl.

Aanvankelijke indruk van de Sleek make up lippenstiften

Alle drie de lippenstiften van Sleek make up zijn hoog gepigmenteerde vloeibare lippenstift. Volgens de productbeschrijving op de Beauty88 website zouden deze lippenstiften een intense kleur en matte dekkende finish moeten geven. Deze productbeschrijving klopt voor het merendeel, toen ik de Fired Up Sleek make up lippenstift opdeed schrok ik van hoe fel de kleur was en hoe glimmend mijn lippen eruitzagen. Echter, nadat de lippenstift gesetteld is neemt het inderdaad de matte finish aan die de website beschrijft, waardoor de kleur minder schreeuwend wordt en een classy look geeft. Van alle kleuren denk ik dat de Petal kleur van alle drie de Sleek make up lippenstiften het leukst vind, de zachte kleur geeft een schattige uitstraling die voor dagelijks gebruik erg geschikt is. Deze lippenstiften brokkelen ook niet en zijn watervast. Dat scheelde wel toen ik de Party Pink ophad toen ik naar een feestje was geweest en toen in de regen terug moest fietsen.

Kortom

Ik zou de Sleek make up lippenstiften zeker een keertje uitproberen. De stiften zijn niet al te duur, rond de 8 euro en gaan erg lang mee doordat de lippenstift zo lang goed blijft. De kleuren springen eruit en geven je lippen een uitdagende uitstraling, koop daarom Sleek make up lippenstift!