Neverblackout
Image default
Business

Snel en mobiel met de Kymco Agility!

Handig voor in de stad rijden of om juist even te toeren: de Kymco Agility. Deze scooter is bij Polderscooter.nl verkrijgbaar in wel zes verschillende kleuren. Dit betekent dat er voor ieder wat wils is. De volledig naam van de scooter is Kymco Agility 12”FAT en deze scooter schuwt niet voor regen en modder. Door het brede voorscherm heeft u daar overigens geen last van. De Kymco Agility is ideaal voor in de stad, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor lange afstanden. Bovendien heeft u de keuze om hem te leasen, te kopen of in termijnen te betalen. Zo kan u misschien eerst kijken of deze behendige scooter iets voor u is.

Specificaties van de Kymco Agility

Voor de echte techneuten hebben wij genoeg specificaties om een goed beeld te krijgen van de Kymco Agility. De scooter heeft een innoverend dashboard waarop alle informatie te zien is die u nodig heeft. Daarnaast beschikt de Kymco Agility over een viertaktmotor en kan er 6,5 liter benzine in. De viertaktmotor staat bekend om een laag verbruik van ongeveer een liter per uur. De scooter weegt zo’n 91 kilo, waardoor u een stevige ligging op de weg heeft. Kymco Agility maakt gebruik van een CDI-ontsteking en het verbruik is 1 op 35. De halogeen verlichting maakt het mogelijk dat u goed zicht heeft op de weg en de schijfrem zorgt voor een korte remweg. Bij de Kymco Agility kunt u tenslotte nog kiezen tussen de elektrische variant en de kickstarter. Mocht u voor uw bedrijf een scooter willen, dan is de Kymco Agility ook een uitstekende keuze.

Kopen, leasen of betalen in termijnen

Wij van Polderscooter.nl snappen dat u misschien niet gelijk weet of dit de ideale scooter voor u is. Daarom kunt u vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom in Dronten. Daarnaast is er natuurlijk de optie om de Kymco Agility te leasen. Dit bedraagt slechts €30,23 per maand. Mocht u de scooter gelijk willen afrekenen, dan kost hij zo’n €1500 inclusief het kenteken en het rijklaar maken van het voertuig. Tenslotte is er nog de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen, wat neerkomt op €499,67 per termijn.