Neverblackout
Image default
Business

Soorten balkonhekwerken van De Wit Hekwerken

Bij De Wit Hekwerken en andere aanbieders van hekwerken kan je terecht voor verschillende soorten balkonhekwerken. De balkonhekwerken zorgen ervoor dat het balkon veiliger wordt en het geeft een verbeterde uitstraling aan het balkon. Bij De Wit Hekwerken kan je terecht voor jouw balkonhekwerk naar keuze. Alles over de verschillende soorten lees je in dit artikel.

Sierhekwerken

Er zijn verschillende soorten sierhekwerken die je rondom je tuin kan plaatsen maar het is ook mogelijk om deze om je balkon of dakterras te plaatsen. Dit type is te verkrijgen in veel verschillende uitvoeringen en te personaliseren met ornamenten en sierkrullen. Bij sommige aanbieders kunnen de hekwerken helemaal gespecialiseerd worden zodat je echt een uniek hekwerk rondom je balkon of dakterras hebt.

RVS en glazen balkonhekwerken

Een RVS balustrade bestaat uit hoogwaardig RVS waardoor het een lange levensduur heeft. Een RVS hekwerk geeft een balkon of dakterras een industriële uitstraling. Bij het kiezen voor een glazen hekwerk geef je een transparante uitstraling aan het hekwerk. Het glas wordt vaak gemonteerd op RVS houders. Het glas dat wordt gebruikt voor dit soort hekwerken is gelaagd glas. Dit zorgt ervoor dat ze niet te snel breken als er iets tegenaan komt. Mocht er toch iets hard tegenaan komen dan zal je een zelfde effect zien als bij een autoruit.

Striphekwerk

Een striphekwerk lijkt veel op een stalen balkonhekwerk alleen zijn de er geen spijlen meer maar stripstaal. Het hekwerk krijgt daardoor de uitstraling van een houten balustrade met de levensduur van staal waardoor je langer plezier kan hebben van dit hekwerk.

 

Veranda hekwerk

Om af te sluiten zijn er ook nog de veranda hekwerken, ook wel houten hekwerken genoemd. Doorgaans wordt dit type hekwerk gebruikt bij veranda’s maar kunnen ook uitstekend gebruikt worden bij balkons of dakterrassen. De hekwerken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout. De beste keuze zal altijd hardhout zijn omdat dit de hoogste kwaliteit heeft en het langste meegaat.