Neverblackout
Business

Split airco leasen

 

Wilt u een split airco leasen? Bij ons installatiebedrijf Airco Lease Company kunt u voordelig en goedkoop een nieuw klimaatbeheersingssysteem huren. Wij leveren split units voor verscheidene instellingen, professionele bedrijven, (semi)overheden en particulieren die gesitueerd zijn in locaties zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam.

U kunt gemakkelijk een nieuw luchtbehandelingssysteem in huis halen. Wij hanteren vaste lage tarieven voor iedere afnemer en leveren gelijktijdig onderhoudsdiensten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het onderhoud van uw airconditioning. Daarnaast zijn onze airconditioners zeer efficiënt en effectief wat u op de lange duur geld bespaart en daardoor goedkoop is. Vraag om die reden meteen een offerte aan om een split airco te leasen en haal comfort naar uw huis of kantoor.

Airco lease split unit

Houdt u van een koele woon- of werkplek tijdens hete dagen? Lease dan een split unit airco. Met de airco lease van een split unit haalt u professionele koeltechnieken naar de plek waar u het nodig heeft. Wij installeren luchtbehandelings- en koelssystemen op ieder gewenste locatie. Of het nu op kantoor is, in uw woning of in de slaapkamer, wij plaatsen een split unit airco op de aangewezen locatie wanneer u bij ons bedrijf least.

Het baat dat u heeft bij split airco leasen is dat u een efficiënt systeem in huis haalt dat beter werkt dan een mono koelssysteem. Bij een multi systeem zijn er twee of meerdere units werkzaam waaronder de taken zijn verdeeld. Een deel zuigt lucht aan en af, een ander verspreidt lucht door de ruimte die gekoeld of verwarmd moet worden. Dit werkt efficiciënt en geeft het beste resultaat kies daarom voor de airco lease van een split unit.

Airco lease particulier

Heeft u als particulier altijd al een airco willen leasen? Nu professionele airconditioning goedkoper is geworden is airco leasen voor particulieren een betaalbare optie geworden. Haal als particulier een split unit airconditioner in huis met leasen en je zit er ‘s zomers en ‘s winters altijd aangenaam bij.

Laat een split luchtbehandelingssysteem installeren in de slaapkamer en u ligt als particulier ‘s nachts niet meer zwetend wakker door een hittegolf. U kunt de volgende fris opstaan doordat u uw nachtrust met onze koeltechnieken hebt kunnen opdoen. Wilt u dus comfort? Kies dan voor split airco leasen als particulier.