Taffe industriele tafels, Robuuste tafels, eiken tafels, industriele eettafel

Vintage tafels

 

Vintage www.Taffe.nl tafels worden op maat gemaakt. Het stalen tafel frame en Franse wagonplanken of eikenplanken of oud grenen planken tafelblad. In het kort een industriële Taffe tafel op maat. Tafels met stalen onderstel, zoals gietijzer, gelast of laser gesneden met oud houten tafelbladen is onze specialiteit. Al de taffe tafels tafels worden op de maat die u wilt, dus elke gewenste maat is mogelijk. Bij Taffe kunt u terecht voor allerlei soorten tafels. Wij leveren van idee tot tafel, met garantie voor een oude industriele tafel naar wens.

Machine onderstellen

Bij taffe industriële tafels is er ook een ruim aanbod van industriële eettafels op maat met een oud machine onderstel of gietijzeren onderstel.

Taffe houten tafelbladen

Alle tafelbladen worden met de hand geschuurd. De Taffe wagonplanken worden geschaafd naar gewenste diepte. Voor een groot kleur contrast is het mooi de wagonplanken licht af te schaven, maar ook is het mogelijk om de wagonplanken meer af te schaven voor een gladder geheel. Het eikenhout is afkomstig uit duitsland en er kan gekozen worden tussen een vlak geschuurde afwerking of wat ruigere uiterlijk.
Industriële vergadertafels

Vintage vergadertafels worden op maat gemaakt tot elke maat gewenst. Bij Taffe industriële tafels worden tafels op maat gemaakt. De stalen tafel onderstellen worden met de hand vervaardigd.

Restaurant tafels

Ook voor restaurant indelling kan er gekozen worden voor de restauranttafels van taffe. Voor een Industrieel uiterlijk van uw restaurant ben u er zeker van dat u een unieke uitstraling heeft met taffe tafels. Niet alleen als eettafel van de huiskamer kan er ook voor een taffe tafel gekozen worden voor in het restaurant of vergaderzaal.Voor een eettafel, vergadertafel of restaurant indeling naar keuze. Kan er bij taffe vintage & industriele tafels. Tafels gekozen worden voor verschillende soorten hout of hout behandelings mogelijkheden. Qua tafelbladen kan er gekozen worden voor wagonplanken, massief eiken in verschillende dikte of tafelbladen van oud hout. Met al de tafelbladen kan er gekozen worden voor een gelast stalen onderstel, stalen onderstel, in hoogte verstelbare onderstel of gietijzeren onderstel.

 

Taffe tafelbladen

 Alle tafelbladen worden met de hand geschuurd. De Taffe wagonplanken worden geschaafd naar gewenste diepte. Voor een groot kleur contrast is het mooi de wagonplanken licht af te schaven, maar ook is het mogelijk om de wagonplanken meer af te schaven voor een gladder geheel. Voor een industriele tafel op maat kunt u het best even contact opnemen http://www.taffe.nl/contact/

 

Stalen tafelframes

 Alle Taffe tafelframe worden op ambachtelijke manier gemaakt. Gietijzeren tafelpoten of gelaste metalen onderstellen worden geheel met de hand op maat gemaakt

http://www.taffe.nl