Neverblackout
Image default
Business

TD interieurbouw

Het interieur van een ruimte verzorgen is nou eenmaal een kunst, en TD interieurbouw kan u helpen die kunst te perfectioneren in het verbouwen of renoveren van ruimtes. Wij zijn er voor particuliere klanten om bij mensen thuis het interieur te verzorgen. Dan gaan we aan de slag om samen met u te bedenken wat u precies wil met een ruimte. Vervolgens beginnen wij met het ontwerpen van een 3D ontwerp van de dingen die we besproken hebben, dan krijgt u een idee van hoe het er uiteindelijk uit zal komen te zien. Vervolgens gaan we aan de slag om het idee en ontwerp ook daadwerkelijk te creëren. De ruimte die eerst alleen op een scherm te zien was, komt voor uw ogen tot leven. Ga naar www.bouw-blogs.nl voor meer informatie. 

TD interieurbouw, ook zakelijk

Ook voor zakelijke klanten kan TD interieurbouw veel betekenen, we weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goede uitstraling te hebben in een winkel of een restaurant. Het eerste wat een potentiële klant beoordeelt bij het langslopen op straat is hoe een winkel eruit ziet, en of die uitstraling ook aantrekt of juist afstoot. Samen gaan we kijken wat uw doelgroep is, en vervolgens kijken we naar de sfeer die u wilt uitstraling met uw winkel. Met die twee uitgangspunten gaan we aan de slag om een ontwerp te maken. Wanneer u die heeft bekeken en goedgekeurd, en eventueel laatste aanpassingen door heeft gegeven, beginnen we met alles regelen en in elkaar zetten. Zo krijgt u als resultaat een mooie winkel die de klanten aantrekt die u wilt aantrekken.

U staat centraal

Als klant staat u centraal, of het nu een zakelijke of particuliere overeenkomst is. Daarom beginnen we iedere afspraak eerst met een gesprek over wat uw wensen en verwachtingen zijn. Tijdens het gesprek kunnen wij aangeven wat haalbaar en reëel is en wat niet, en wat u van ons kunt verwachten. Zo houden we de communicatie helder, en weet iedere partij wat hem of haar te wachten staat in het hele proces. Vervolgens beginnen we aan het 3D ontwerp.