Neverblackout
Image default
Business

Tips om de steenmarter te verjagen

Het soort ongedierte wat steeds vaker voor overlast zorgt: de steenmarter. En deze overlast valt niet te onderschatten. De steenmarter ken je waarschijnlijk vooral van verhalen van mensen die er een onder de motorkap hadden zitten. Heel gevaarlijk omdat ze hier kabels doorbijten. Logisch dus dat je zo snel mogelijk van dit ongedierte af wilt. Maar hoe? Lees hier de tips van de bestrijders van Ongediertebestrijden.com hoe je een steenmarter verjagen moet.

Overlast door steenmarters

De steenmarter verjagen is noodzakelijk om schade te beperken. Als je steenmarters in huis hebt, ervaar je al snel enorme geluids- en stankoverlast. Steenmarters maken erg lawaai met hun gekras en getrippel. Ook nemen zijn hun prooien, oftewel stinkende kadavers, mee naar hun schuilplaats. Maar steenmarters weten vooral veel schade toe te brengen aan bedrading en isolatiemateriaal.

Let op! Beschermde diersoort

Wie overlast heeft van steenmarters wil ze het liefst meteen bestrijden, maar let op. Steenmarters zijn een beschermde diersoort, die je niet mag doden. De steenmarter verjagen of vangen in een val is het enige wat je mag doen. Dit is echter niet eenvoudig, omdat steenmarters erg slimme dieren zijn. Vraag een professionele ongediertebestrijder om hulp bij een steenmarter verjagen.

Steenmarter verjagen

Een steenmarter verjagen doe je door alle gaten en kieren in je huis te dichten. Daarnaast kun je een apparaatje neerzetten die ultrasone geluiden uitzendt, wat de steenmarter afschrikt. Ook bestaat er zogenaamde anti-marterspray met een mix van geuren van natuurlijke vijanden van de steenmarter. Zorg verder dat je geen voedsel in de buurt hebt liggen voor steenmarters. Steenmarters zijn echte alleseters, van appels en eieren van kippen tot aan konijnen. En probeer anders de toegang hiertoe te beperken door middel van gaas waar de steenmarter niet doorheen kan.

Steenmarter verjagen geen succes?

Helaas blijken al de bestrijdingsmiddelen niet even effectief tegen steenmarters. Lukt het je niet om de steenmarter te verjagen? Neem dan direct contact op met een professionele ongediertebestrijder uit jouw buurt! Een professional heeft al snel door hoe de steenmarter zich in en om jouw woning gedraagt en weet bestrijdingsmiddelen tegen steenmarters effectief in te zetten. Op strategische plekken met het juiste lokaas zet de bestrijder vallen en treft geschikte weringsmaatregelen. Een professional weet hoe hij de steenmarter verjagen moet!

Related Posts

De mooiste grafstenen van Alkmaar

Laminaat gratis gelegd zonder verassingen

Datingsite Lexa