Training Ik op de kaart door Tailor You

De training ‘Ik op de kaart’ wordt aangeboden door Tailor You. Tailor You is een bedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is in het aanbieden van kwalitatieve trainingen voor zelfontwikkeling, coaching en groepsontwikkeling. De trainingen kunnen voor ieder persoon gebruikt worden maar iedereen haalt er weer net wat andere doelen uit omdat ze andere intenties hebben. Een belangrijke training van Tailoryou is ook de training: ‘ik op de kaart’. Deze training is speciaal bedoeld om deelnemers meer inzicht en kennis te geven in wie ze zijn en hun kennis en gedrag. Ook worden ze geprikkeld om na te denken over hun voorkeurstijlen hierin. De trainingen zijn er voor om actief op zoek te gaan naar je kwaliteiten en verbeterpunten.

Wat ga je doen bij de training van Tailoryou?

Je gaat actief op zoek naar je eigen persoonlijke vaardigheden. In het begin wordt er gebruik gemaakt van grote vloermatten die zorgen voor een interactief en dynamisch proces. Na het begin van de training wordt er voor iedereen een persoonlijke map samengesteld: ofwel de ‘personalmap’. Hier wordt volgens het 24p stappenplan beschreven waar de valkuilen van een persoon liggen en waar iemand al goed in is. Dit zorgt ervoor dat het constructief bekeken kan worden en punt voor punt aangepakt kan worden. Ook kan er met behulp van de personalmap een goed inzicht gegeven worden in gedrag en communicatie van de deelnemers.

Het DISC-profiel

Na het vervullen van de personalmap wordt er een DISC profiel samengesteld. Dit is een uitgebreidere kijk op de personalmap en zorgt voor een dieper inzicht in het kennen en kunnen van de deelnemer. Er wordt ook nog eens goed gekeken naar het verschil tussen actief en instinctief gedrag bij de deelnemers en naar de communicatiestijlen van dit persoon. Ben jij ook geïnteresseerd in het volgen van de ‘Ik op de kaart’ training? Of liever een andere training? Bekijk de website van Tailor You voor meer informatie!