Neverblackout
Business

Verreiker kopen

Ga direct naar de website van Riwal. Hier kunt u terecht voor het kopen van zowel nieuwe als gebruikte verreikers van topmerken als MEC en JLG. Hoe u een keus maakt uit een ruim assortiment? De medewerkers van Riwal hebben jarenlange ervaring en kennis opgebouwd en voorzien u graag advies. Wist u trouwens dat Riwal als exclusieve dealer een zeer groot aanbod verreikers en hoogwerkers importeert en verkoopt van JLG Industries? U leest het al, een verreiker kopen doet u bij Riwal.

Meer over een verreiker

Een verreiker is gebouwd om een zware last te tillen en is verplaatsbaar. Het wordt vaak ingezet voor industriële, agrarische en infrastructuurbouw-doeleinden. Ze zijn onder te verdelen in roterende bovenwagens of verreikers met een vaste telescooparm. Het kan met een vorkheftruck vergeleken worden. Het verschil is dat een verreiker makkelijk op ruw terrein kan worden ingezet, een heftruck vaak niet.

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Al sinds 1968 is Riwal gespecialiseerd in het veilig werken op hoogte. Het totale assortiment bestaat uit wel 100 verschillende verreikers, hoogwerkers en heftrucks. Doordat Riwal zowel in binnen- en buitenland gevestigd is zit er altijd een vestiging bij u in de buurt waar u langs kunt gaan indien u een verreiker wilt kopen. Heeft u een probleem met een machine of is er sprake van een storing? Rewal beschikt over een technische helpdesk en een eigen mobiele servicedienst. Wilt u meer weten? Neem contact op met Riwal of bezoek de website.

https://www.riwal.com/nederland/nl-nl/kopen/verreikers