Neverblackout
Business

VT2000 VvE beheer (in Den Haag)

 

VT2000 is een professionele beheerder van Verenigingen van Eigenaren. VT2000 kan een totaalpakket aan diensten aanbieden en daartoe behoren onderstaande zaken.

Secretarieel beheer

VT2000 kan het secretariële beheer voor u verzorgen. Bij het secretarieel beheer staat de ledenadministratie centraal. Het secretarieel beheer is erg divers, van het organiseren van een ledenvergadering tot het aanleggen en bijhouden van een ledenregister, maar ook het juist bijhouden van het archief. Daarnaast is VT2000 erg transparant naar de klanten toe. Het bedrijf werkt met het programma Twinq. Twinq geeft de eigenaren volledig inzicht in de administratie van de VvE door middel van een persoonlijke inlogcode.

Financieel beheer

Het financieel beheer is van groot belang voor een Vereniging van Eigenaren. Daarbij is ervaring, vakkundigheid en kennis erg belangrijk en dit heeft VT2000. VT2000 verzorgt de debiteuren- en crediteurenbewaking en het opstellen van de jaarrekeningen. Daarnaast zal het bedrijf ook een jaarlijkse begroting opstellen waarin onder andere de kosten voor werkzaamheden aan het pand worden meegenomen. Het financiële beheer bestaat uit de volledige financiële administratie. Van belang is het maken van goede afspraken over wat de VvE beheerder wel of niet mag doen en welke controles zijn ingebouwd.

Technisch beheer

De bereikbaarheid van VT2000 is 24 uur per dag en 7 dagen in de week, dankzij de calamiteitendienst. Het bedrijf werkt samen met vaste leveranciers waardoor de kosten lager uitvallen voor Verenigingen van Eigenaren. U kunt voor het technische beheer bovendien vertrouwen op de expertise van de bouwkundige beheerders. Deze bouwkundige beheerders werken al jarenlang voor verschillende VvE’s en hebben dus erg veel ervaring.

Contact

Als u vragen heeft en/of een vrijblijvende offerte wenst, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er is een professioneel team dat voor u klaar staat om uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen over het VvE beheer in Den Haag of een andere stad en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, u kunt ons bereiken via 0174-286262 of info@vt2000.nl. Als u dat wilt kunnen we een afspraak maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Werkt u liever samen met een VvE Beheerder uit Diemen? De Amsterdamse VvE Beheerder is een dochteronderneming van VT2000, gericht op de regio Amsterdam en omgeving.