Neverblackout
Image default
Offers

Waar aanhangwagen kopen

Waar ben je eigenlijk het beste af als je een aanhangwagen gaat kopen? Je zoekt waarschijnlijk de beste kwaliteit en een goede service. Je koopt vast niet iedere dag een nieuwe aanhangwagen. De juiste locatie weet je vast ook zo één twee drie niet. Dat is ook lastig. De meeste aanhangwagen verkopers zijn online wel actief, je kan dus zo vrij eenvoudig de juiste aanbieder vinden. 

Waar vind ik de juiste aanhanger?

Om de juiste aanhanger te kunnen vinden is het ten eerste belangrijk te weten welk type aanhanger je zoekt. Weet je dit nog niet, bedenk dan waar je hem voor wil gaan gebruiken en let dan op het:

  • Draagvermogen

  • Afmetingen

  • Functies

  • Eventuele toebehoren

Dan is het natuurlijk ook goed om te weten of je de aanhanger nog in het echt wil zien, dan is het handig in de buurt te wonen bij de dealer. Bestel je een aanhangwagen online en kies je ervoor om deze te laten bezorgen, dan is de locatie van de dealer onbelangrijk. 

Aanhanger aanbieding

De prijs van je nieuwe aankoop is niet onbelangrijk. De prijs leidt meestal ook naar de plek waar je de aankoop gaat doen. Je betaald natuurlijk het liefst nooit teveel. Een aanbieding is dan natuurlijk de perfecte uitkomst.  

Goedkope aanhanger kopen 

Wat is een goedkope aanhanger? Dat is natuurlijk voor iedereen anders. In het algemeen zijn goedkope aanhangers ongeremde bakwagens en de motortrailers. Aanhangwagendirect.nl heeft een erg breed assortiment van de goedkope type aanhangwagens tot een 3500 kg kipper. Onze aanhangwagens kunnen worden afgeleverd bij jou voor de deur.

2e hands aanhanger enkelasser

Een tweedehands aanhangwagen in een goede staat doet niet veel onder voor een nieuwe aanhanger. Wanneer een aanhanger het juiste onderhoud gehad heeft, dan heeft deze ook een lange levensduur. Het meest verkochte 2e hands model aanhangwagen zijn de enkelas bakwagens. De prijs van deze aanhangwagens schelen niet veel met een nieuw model. Dit komt doordat de tweedehands aanhangers erg populair zijn de laatste tijd. 

Waar op letten bij het kopen van een aanhangwagen

Bij het aanschaffen van een aanhangwagen is het belangrijk dat je op verschillende dingen let. Het is belangrijk te weten in welke staat je aankoop verkeert, dit geldt voornamelijk bij het aanschaffen van een tweedehands aanhanger. Maar ook wanneer je een nieuwe aanhangwagen koopt zijn sommige punten belangrijk. Let bij een 2e hands aanhangwagen vooral op roestplekken, de staat van de as en het profiel van de banden. Voor een nieuwe aanhanger is dit niet van toepassing natuurlijk. 

Service en garantie op locatie

Het is fijn om te weten dat op een grote aankoop zoals een aanhangwagen een garantie is. Het is alleen wel ingewikkeld als het gaat over de garantie omdat op verschillende onderdelen andere garantie regels gelden. Sterker nog het kan per aanhanger dealer zelfs verschillen. Wanneer je een nieuwe aanhanger koopt is garantie voor iedere dealer verplicht om minimaal een garantie te geven van één jaar. Op sommige onderdelen is dit twee jaar. Maar er zijn ook onderdelen die door eigen toedoen kapot gaan, hier zit dan geen garantie op. 

 

https://www.aanhangwagendirect.nl/

Related Posts

Schone lucht met luchtzuivering

Waarom je een sauna in de achtertuin moet hebben

Het graveren van een glas