Waarom kartonnen dozen zo populair zijn

Kartonnen dozen van Dozenhal zijn een populaire keuze voor het verplaatsen en opbergen van dingen die niet erg zwaar zijn, maar ook als verpakkingsmateriaal. Dozen zijn gemaakt van kartonnen lagen met rijen ertussen en zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen trillingen, schokken en schokken. Het gebruik van kartonnen (opberg)dozen heeft veel voordelen.

Voordelen gebruik kartonnen dozen

Kartonnen dozen zijn via Dozenhal gemakkelijk in grote partijen en in meer dan 2.500 verschillende formaten vanuit voorraad te verkrijgen. U vindt er een overvloed aan kartonnen dozen. Nieuwe én gebruikte. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen. Bijvoorbeeld naar huis of binnen uw bedrijf naar een andere afdeling omdat ze kunnen worden gevouwen en platgedrukt.

Kartonnen dozen kunnen gemakkelijk worden gerecycled. In plaats van ze na gebruik weg te gooien, vouwt u ze gewoon in en bewaart u ze voor hergebruik als opbergdoos of voor het bewaren van grote voorraden voor uw webshop, of het opslaan van uw administratie in het archief.

Kartonnen dozen zijn gemakkelijk te vervoeren. Lichtgewicht dingen zoals kleding, make-up, speelgoed zijn gemakkelijk in kartonnen dozen te verpakken om ze vervolgens op vrachtwagens te laden. De kartonnen dozen zelf zijn ook nog eens licht van gewicht.

Uw spullen zijn altijd veilig opgeborgen in kartonnen dozen. De dozen hebben scheurvaste eigenschappen die ervoor zorgen dat zowel de doos als de inhoud intact blijft. De dozen beschermen de inhoud tegen blootstelling aan de elementen. Kartonnen dozen voorkomen beschadigingen die kunnen ontstaan door stoten, trillen en schokken.

Kartonnen dozen zijn gemaakt van materialen die relatief goedkoop zijn. Daarom zijn ze zeer betaalbaar in vergelijking met de alternatieven in de markt.

Kartonnen dozen zijn zeer flexibel. Ze kunnen worden gesneden, gevouwen, gelijmd, geniet en getapet net wat u wilt.

De Dozenhal heeft ruime ervaring in de in- en verkoop van kartonnen dozen

Met meer dan 35 jaar aan ervaring bij de verkoop van (goedkope) nieuwe en gebruikte kartonnen dozen vindt u bij de Dozenhal gegarandeerd altijd wat u zoekt. Gebruikte dozen of restanten zelfs tegen bodemprijzen. De gebruikte dozen zijn slechts eenmalig gebruikt waardoor ze nog heel goed bruikbaar zijn. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.