Neverblackout
Image default
Business

Wat doet Bar Company precies?

Bar Company is een innovatief bedrijf dat mobiele bars levert voor feesten en evenementen. Deze mobiele bars zijn te vinden door heel Nederland op verjaardagen, bruiloften, beurzen personeelsfeesten en nog veel meer. Wilt je bijvoorbeeld cocktails op je bruiloft? Dan komen wij met een bar, bartenders en alle benodigdheden om de lekkerste cocktails te maken. Je hoeft verder dus helemaal niks meer zelf te doen.

De concepten van Bar Company

Hoewel Bar Company lang geleden is begonnen met alleen een zuurstofbar, biedt het nu een groot aantal verschillende concepten aan. Hieronder staan de meest populaire concepten maar vergeet voor een volledig overzicht niet vergeten te kijken op barcompany.nl

De cocktail bar

De lekkerste cocktails worden op locatie gemaakt door de professionele bartenders van Bar Company. Deze bar is een uitstekende toevoeging als je jouw feestje of evenement extra speciaal wil maken. Wij bieden je alle ruimte om een menukaart samen te stellen waardoor je de cocktailbar geheel op eigen smaak kan afstemmen.

De smoothiebar

Bar Company heeft ook een bar voor het ultieme gezonde tussendoortje, namelijk smoothies. Wij komen naar jou toe met verse producten en de benodigde materialen om de lekkerste verse fruit smoothies te maken. Niet alleen lekker maar ook gezond!

De koffiebar

Nederland is een echt koffie land, daarom heeft Bar Company ook een koffiebar ter beschikking. Geniet van hoge kwaliteit koffie die vers wordt gezet door een van onze professionele barrista’s. Wil je alleen een koffiemachine huren? Geen probleem, dat kan bij ons ook! Geen echte koffie liefhebber? Ons nieuwste concept is de theebar, waar de lekkerste thee gezet wordt van verse ingrediënten.

De zuurstofbar

Het allereerste concept van Bar Company. Een bar met een zuurstofconcentrator zodat je gasten 92% pure zuurstof inademen. Dit geeft je lichaam een boost en heeft verschillende positieve effecten op je lichaam. Ideaal als je wil dat jouw evenement erg gedenkwaardig moet zijn!

 

De juicebar

Bar Company heeft ook een bar voor verse vruchtensappen. Deze sappen van vers geperst groente en fruit zijn verfrissend, enorm gezond en niet te vergeten erg lekker. Op zoek naar een gezonde keuze? kijk dan zeker even naar onze juicebar.

De champagnetoren

Hoewel deze toren technisch gezien geen bar is wordt hij toch aangeboden door Bar company. Een toren van champagne glazen geeft je feest een chique uiterlijk en is een echte eyecatcher. wij hebben een toren beschikbaar waar 350 glazen op kunnen en een enorme toren waar maar liefst 1500 champagneglazen op kunnen!

 

Foodtrucks

Als laatste heeft Bar Company ook nog een drietal foodtrucks beschikbaar om ook de hongerige gasten van een versnapering te voorzien. De foodtrucks hebben een echte vintage look waardoor mensen er niet zomaar voorbij lopen. Nog meer? Naast deze concepten kan Bar Company nog een hoop andere leuke en innovatieve vormen van entertainment leveren op jouw feest of evenement. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Tarwegrasbar? Of laat professionele masseurs langs komen. 

Related Posts

Hoe EKH.nl ons heeft geholpen

Ben jij opzoek naar een goede opslagplaats?

Laat een lichtplan maken