Neverblackout
Image default
Business

Wat is de kracht van mindfulness?

Moe van het moe-zijn? Het idee hebben dat het leven aan je voorbij trekt terwijl jij je de benen uit het lijf loopt? Altijd bezig met wat nog moet gebeuren? Ook wanneer je bezig bent met wat anders? Futloos, paniekerig of depressief aan het worden? Zie je het niet meer zitten om zo nog jaren door te gaan maar zie je tegelijkertijd geen alternatief? Vraagt je omgeving continu aandacht en lijkt alles belangrijk? Er ligt een hoge druk op ons. Een druk die alleen maar toe is genomen en nog steeds toeneemt. Er wordt veel van ons verwacht maar soms is de koek gewoon op. Dan weet je dat het anders moet. Dan is het misschien tijd voor mindfulness.

Wat is de kracht van mindfulness?

Mindfulness is een manier om weer dichter bij jezelf te komen. Deze manier bestaat uit het leren ervaren en voelen in het moment. Proeven wat je in je mond hebt, luisteren naar wat je hoort, afwassen met je aandacht erbij. Eigenlijk alles wat je doet gaat niet meer op de automatische piloot maar wordt een gebeurtenis op zich. Niets zweverigs maar gewoon een training die je zelf in de hand hebt. Mindfulness wordt gegeven in trainingsgroepen waarin je gemiddeld 8 keer bijeen komt. Het slagen van mindfulness valt en staat bij het doen van je huiswerk. Alleen de contactmomenten zijn niet genoeg om verandering te bewerkstelligen.

Meld je nu aan voor een mindfulness training

Wacht niet langer met aanmodderen en neem contact op met mindfulness Deventer. Zij zetten je in de goede richting. Uiteindelijk zul je merken dat je veel profijt hebt van het ‘anders’ leven. De meeste mensen hadden gewild dat ze het eerder hadden gedaan. De tijd heeft bewezen dat het niet langer kan zoals het gaat. Laat je helpen door mensen met veel ervaring. Zij hebben er plezier in om jou weer plezier in het leven te laten krijgen.

https://www.tanneverhulst.nl/