Wat kost een uitvaart?

Ben je benieuwd wat een uitvaart kost? Zodat je van te voren weet waar je aan toe bent? In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over uitvaartkosten. Op deze manier weet je meteen waar je rekening mee moet houden als je een uitvaart moet regelen. Lees dus gauw verder en ontdek de kosten voor een uitvaart.

Uitvaartkosten in kaart

Er is geen vaste prijs voor een uitvaart, aangezien het per persoon verschilt wat de wensen zijn omtrent de uitvaart. Zo wil de één liever een begrafenis, terwijl de ander liever een crematie wil. Daarbij wil de één een uitgebreide uitvaart, terwijl de ander liever kiest voor een simpele begrafenis of crematie. Wat je ook wilt: als je van te voren wilt weten wat de uitvaartkosten zijn dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Meride. Deze partij is altijd erg transparant over de kosten en daarom is dit een echte aanrader. Zo hebben ze bij Meride een speciaal begrafenispakket en een crematiepakket waar je uit kunt kiezen voor een vaste prijs. Tevens hebben ze ook prijsvoorbeelden voor verschillende budgetten die naar eigen wens kunnen worden ingericht.

Kosten begrafenis

Bij Meride zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot een begrafenis. Het regelen van een begrafenis kan al vanaf een bedrag van €2195. Dit betreft een erg eenvoudige begrafenis die geheel telefonisch wordt afgestemd. De overledene wordt hier begraven zonder de nabestaanden. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een wat uitgebreider pakket. Op de website van Meride zie je precies wat de verschillende pakketten zijn.

Kosten crematie

Wil je liever kiezen voor een crematie? Dan zijn er ook verschillende mogelijkheden. Een crematie regelen via Meride kan al vanaf €1995. Dit wil zeggen dat je een eenvoudige uitvaart krijgt met een crematie zonder de nabestaanden. Alle afspraken worden telefonische gemaakt. Wil je liever een wat uitgebreider pakket? Op de website ontdek je wat alle kosten van een crematie zijn.

Offerte uitvaartkosten

Ben je benieuwd met welke uitvaartkosten je rekening moet houden als je speciale wensen hebt? Dan is het uiteraard mogelijk om via de website van Meride een offerte op maat aan te vragen.