Neverblackout
Image default
Business

Webshop Technischeprodukten.nl

Technischeprodukten.nl in Veenendaal is een bedrijf met al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verlijmen, afdichten, smering en onderhoud. Eerder waren wij als fysiek bedrijf werkzaam, maar al sinds 2009 bestaan wij als online winkel. Dit doet echter niets af aan onze goede service en uitgebreide kennis.

Advies door technischeprodukten.nl

Bij technischeprodukten.nl bent u aan het juiste adres als het gaat om advies op maat. Wij hebben ervaring en kennis in huis over zowel onze producten, als het specifieke gebruik van onze producten. Wij weten bijvoorbeeld veel over lijmen en kitten. Op onze website staan verschillende informatieve teksten die u op gang helpen bij uw lijmklus. Bent u op zoek naar afdichtingskit? Laat onze medewerkers u dan adviseren bij het kiezen van de juiste kit. Verschillende afdichtingskitten zijn namelijk bedoeld voor verschillende ondergronden. Met het advies van onze medewerkers en de juiste producten behaalt u het optimale resultaat.

Bestellen

Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van verlijmen, afdichten, smering en onderhoud. Voor de beste kwaliteit en service moet u bij ons zijn. Wij streven ernaar om onze kennis en ons vakmanschap op u over te brengen. Onze ervaren mensen staan dagelijks voor u klaar om specifieke vragen over onze producten te beantwoorden. Wanneer u het juiste product heeft gevonden, garanderen wij een snelle levering. Ons kantoor, verkoopbalie en magazijn zitten op één plek. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen en leveren. Heeft u echter niet het juiste product gevonden? Neem dan contact met ons op, wellicht dat wij het toch in ons assortiment hebben zitten.

Onze levering

Wanneer u een bestelling bij ons heeft geplaatst, is het gemakkelijk om online te betalen. Het kost 4,95 euro om uw pakket te verzenden, maar bij bestellingen boven de 100 euro vervalt dit bedrag. Een groot voordeel van onze service is dat wanneer u een order op een werkdag voor vier uur plaatst, u de volgende werkdag al uw pakket in huis heeft. Kijk op onze website voor ons grote assortiment technische producten of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft.