Neverblackout
Image default
Offers

Welke gordijnen zijn er?

U zou het waarschijnlijk niet verwachten, maar wist u dat een gemiddeld mens zo’n 32 jaar van zijn leven slaapt? Dat betekent zoiets dat u bijna een derde van uw leven niet bewust meekrijgt! En nu u ontdekt heeft dat u een groot deel van uw leven horizontaal doorbrengt, wilt u die jaren natuurlijk wel comfortabel doorbrengen. Een van de belangrijkste onderdelen die bijdraagt aan een fijne nachtrust, zijn goede gordijnen. Maar waar moet u eigenlijk op letten als u gordijnen aanschaft? Op die vraag gaan we in deze blog antwoord proberen te geven! 

 

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van gordijnen? 

 

Om het uzelf een beetje gemakkelijker te maken, is het handig om een aantal antwoorden scherp te krijgen voor uzelf. Allereerst moet uzelf de vraag stellen wat het voornaamste doel is van de gordijnen. Indien u van plan bent om gordijnen voor de ramen te hangen die het creëren van sfeer als voornaamste doel hebben, heeft u andere gordijnen nodig dan als ze een bedekkend doel hebben. Gordijnen die er slechts hangen voor de sier schijnen vaak door en zullen niet per se bijdragen aan een betere nachtrust. Daarna is het goed om uzelf af te vragen welke lengte u wenst. De een vindt het geen enkel probleem als de gordijnen als een soort rok over de vloer slepen, terwijl een ander het mooier vindt als er enkele centimeters zitten tussen het uiteinde van het gordijn en de grond. Tot slot is het handig om te weten welke look de gordijnen  moeten hebben. Houdt u meer van fijn geweven materiaal of vindt u een subtiele glans mooier?

 

Waar kan ik terecht voor goede gordijnen? 

 

Raamdecoratie.com is een betrouwbare partij die gordijnen op maat levert. Dit bedrijf ontstond als idee op een zolderkamertje en is de voorbije jaren uitgegroeid tot een belangrijke partij in de raambekledingswereld. Sinds enkele jaren is Raamdecoratie.com ook actief met een showroom in Enter. Tevens won het bedrijf meerdere FD Gazelle Awards op rij, wat maar weer aangeeft hoe goed deze partij bezig is de afgelopen jaren!

https://www.raamdecoratie.com/