Neverblackout
Image default
Offers

Zonnepanelen in Veenendaal

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zonnepanelen Veenendaal plaatst? Zoek dan niet verder en laat u helpen door Veba Energie. Wij leveren kwalitatief hoogstaande zonnepanelen met een minimale fabrieksgarantie van 15 jaar!

Zonnepanelen in Veenendaal laten plaatsen

Het laten plaatsen van zonnepanelen in Veenendaal hoeft tegenwoordig helemaal niet meer zo duur te zijn. Het is namelijk zo dat de overheid een bepaalde subsidie beschikbaar heeft gesteld die ervoor zorgt dat de ontwikkeling van duurzame zakelijke energie in Nederland wordt gestimuleerd. Dit betekent dat grijze en groene stroom energie gelijk worden gemaakt qua kosten. Grijze energie is helaas nog steeds goedkoper om op te wekken dan groene energie, maar met behulp van deze subsidie wordt dit verschil opgeheven. Steeds meer mensen kiezen zo voor groene energie. De subsidie is aan te vragen door het bedrijfsleven en (non)-profitorganisaties. Wij plaatsen echter ook voor particuliere gebruikers zonnepanelen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte berekening van de kosten. Uiteraard houden wij hierbij rekening met u situatie. Zo krijgt u direct inzicht in de kosten en de opbrengsten van uw zonnepanelen.

Wat levert het op?

Het plaatsen van zonnepanelen zorgt sowieso voor een lagere energierekening. In de zomer is het zelfs zo dat u vaak uw eigen huishouden voor 100% kunt voorzien van uw zelf opgewekte energie. Natuurlijk hangt dit wel af van een aantal factoren, zoals de kwaliteit van de panelen en het aantal zonuren. Wij kunnen zeker iets doen aan de kwaliteit van de panelen en dus werken wij alleen met zonnepanelen van uitstekende kwaliteit. Wekt u in de zomer meer energie op dan u zelf verbruikt? Lever deze energie dan terug aan het net en ontvang hier een vergoeding voor.

De aanschaf

De aanschaf van zonnepanelen lijkt in eerste instantie duur te zijn, maar de praktijk wijst uit dat de terugverdientijd maar acht jaar is. De panelen zelf gaan vaak tot wel 25 jaar mee. Dat betekent dat u 13 jaar lang winst heeft. De medewerkers van Veba Energie adviseren u graag over de verschillende panelen en wat het u kan opleveren. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden of kom eens langs.